Åtgärda importfel vid massuppladdningar

Tolka fel som kan uppstå

Fel i Företagsprofil kan medföra att din företagsinformation inte kan visas på Google Maps och Sök och i annonskampanjer.

Det finns fyra anledningar till att det inträffar fel:

1. Dina uppgifter följer inte formateringsriktlinjerna för Företagsprofil (till exempel om du anger "brittasbakverk" i stället för http://www.brittasbakverk.com).
  2. Obligatoriska fält är inte ifyllda (till exempel om du inte har angett namnet på en plats).
  3. Dina uppgifter är inkonsekventa eller svårtolkade (till exempel om du har placerat en platsmarkör utanför landet du angav i adressen).
  4. Vi har gjort ändringar i våra policyer för att förbättra kvaliteten på platsinformation, vilket har lett till att det visas nya fel för uppgifter som har lagts till tidigare.

Se och åtgärda fel

Du kan se alla fel i ditt konto genom att ladda ned dina platser. När du har åtgärdat felen ska du importera kalkylarket igen. Läs mer om fel och hur du åtgärdar dem.