Importfouten voor bulkuploads oplossen

Inzicht in fouten

Fouten in Bedrijfsprofiel kunnen voorkomen dat uw bedrijfsinformatie in aanmerking komt voor weergave op Google Maps, Google Zoeken en in advertentiecampagnes.

U kunt in de volgende 4 situaties een fout te zien krijgen:

1. Uw gegevens voldoen niet aan de opmaakrichtlijnen voor Bedrijfsprofiel (bijvoorbeeld 'karascookies' in plaats van 'http://www.karascookies.com').
  2. Niet alle verplichte velden zijn ingevuld (er ontbreekt bijvoorbeeld een naam voor een locatie).
  3. De gegevens die u heeft opgegeven, zijn inconsistent of onduidelijk (de locatiemarkering staat bijvoorbeeld buiten het land dat u in het adres heeft vermeld).
  4. We hebben wijzigingen in het beleid aangebracht om de locatiekwaliteit te verbeteren, maar dit heeft geleid tot nieuwe fouten met de weergave van eerder verstrekte gegevens.

Fouten bekijken en oplossen

U kunt alle fouten in uw account bekijken door uw locaties te downloaden. Zodra u de fouten heeft opgelost, importeert u de spreadsheet opnieuw. Meer informatie over fouten en hoe u ze kunt oplossen