Joukkolatausten importointivirheiden korjaaminen

Tietoja virheistä

Yritysprofiilin virheet voivat estää yritystietojesi näkymisen Google Mapsissa, Haussa ja mainoskampanjoissa.

Virheen esiintyminen voi johtua neljästä seikasta:

1. Datasi ei noudata Yritysprofiilin muotoiluohjeita (esim. "karascookies" vs. http://www.karascookies.com).
  2. Pakollisia kenttiä ei ole täytetty (esim. toimipaikan nimi puuttuu).
  3. Antamasi tiedot ovat epäjohdonmukaisia tai emme ymmärrä niitä (esim. paikkamerkintä ei ole maassa, jossa osoite sijaitsee).
  4. Teimme muutoksia käytäntöihin parantaaksemme yritystietojen laatua. Aiemmin lähetettyjen tietojen yhteydessä voi tästä syystä näkyä uusia virheitä.

Virheiden katsominen ja korjaaminen

Näet kaikki tililläsi olevat virheet, kun lataat toimipaikat. Kun olet korjannut virheet, importoi taulukko uudelleen. Lue lisää virheistä ja niiden korjaamisesta.