Corregir errors d'importació de pujades massives

Entendre els errors

Si hi ha errors a Perfil d'empresa, és possible que la informació de l'empresa no compleixi els requisits per mostrar-se a Google Maps, a la Cerca i a les campanyes d'anuncis.

Hi ha quatre raons per les quals es poden mostrar errors:

1. Les dades no compleixen les directrius de format de Perfil d'empresa (per exemple, "karascookies" en lloc de http://www.karascookies.com).
  2. Els camps obligatoris estan incomplets (per exemple, falta el nom d'una ubicació).
  3. Les dades que has proporcionat es contradiuen o no les entenem (per exemple, el marcador d'ubicació està situat en un país diferent del que has indicat a l'adreça).
  4. Hem fet canvis en les polítiques per millorar la qualitat de la ubicació, cosa que ha provocat errors nous que es mostren en les dades enviades anteriorment.

Consultar els errors i corregir-los

Per veure tots els errors del compte, pots baixar les teves ubicacions. Quan hagis corregit els errors, torna a importar el full de càlcul. Obtén més informació sobre els errors i sobre com es corregeixen.