Com Google obté i utilitza la informació de les fitxes d'empresa

Per proporcionar als usuaris la informació més completa i actualitzada dels llocs, Google mostra perfils (incloent-hi perfils d'empresa) a la Cerca de Google i a Google Maps, així com en llocs web i aplicacions de tercers, mitjançant API com les de Google Maps Platform. Google també pot utilitzar la informació dels perfils per generar estadístiques i contactes per als clients empresarials.

Informació del teu perfil d'empresa

Per exemple, si els clients cerquen un restaurant que dirigeixes, podran veure la informació que hagis afegit, com ara l'adreça o els horaris. Ara bé, és possible que també vegin informació que no has afegit tu, com ara enllaços al menú o fotos que els clients han penjat dels plats que han demanat. La combinació de la informació que proporciones i la que prové d'altres fonts permet als clients prendre decisions fonamentades sobre la teva ubicació. També pot ser que els usuaris vegin afinitats i recomanacions personalitzades basades en les seves preferències.

D'on obté Google la informació de l'empresa

La informació dels perfils es recull de diverses fonts:

• Informació disponible públicament, com ara el contingut web rastrejat (p. ex., informació del lloc web oficial d'una empresa).
  • Dades amb llicència de tercers.
  • Usuaris que aporten informació objectiva (com ara adreces i números de telèfon) i contingut (com ara fotos i ressenyes), inclosos els propietaris d'empreses que reclamen perfils mitjançant Perfil d'empresa a Google.
  • Informació basada en les interaccions de Google amb un lloc o una empresa locals.

Si creus que un perfil no és correcte o s'ha de suprimir, pots suggerir-ne un canvi o marcar-lo perquè se suprimeixi. Si creus que s'hauria de suprimir un perfil d'acord amb la legislació europea de protecció de dades, consulta aquest enllaç. Si creus que s'hauria de suprimir per qualsevol altre motiu legal, envia una sol·licitud legal. Per obtenir més informació sobre com Google tracta les dades personals en el context dels perfils, consulta la política de privadesa de Google.

Informació als resultats de la cerca local

Google utilitza la informació de l'empresa per oferir resultats de la cerca local rellevants als diferents productes de Google, com ara Google Maps o la Cerca.

Per exemple, si tens una perruqueria, la teva empresa es pot mostrar als resultats de la cerca local quan un usuari cerqui "perruqueries a prop" o "perruqueries obertes", ja que hauràs introduït informació com ara l'adreça i els horaris. Obtén més informació sobre els resultats de la cerca local.