Onjuiste Street View-afbeeldingen van uw bedrijf bewerken

Uw bedrijf beheren

Als er Street View-afbeeldingen beschikbaar zijn voor uw bedrijf, kunt u deze op Google Maps bekijken. Soms komt het voor dat de afbeeldingen niet kloppen. Als de Street View-afbeeldingen voor uw bedrijf moeten worden geüpdatet, kunt u kiezen uit deze 2 opties:

• De kaartmarkering voor uw bedrijf wijzigen, zodat deze aan andere Street View-afbeeldingen wordt gekoppeld
  • Uw eigen Street View-afbeeldingen toevoegen met de Street View-app

Onjuiste Street View-afbeeldingen corrigeren

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik op het tabblad Informatie and then klik op Adres Blauwe speld voor de locatie en controleer of uw adres correct is.
  4. Aan de rechterkant ziet u een kaart met een rode speld. Deze speld vormt het midden van uw bedrijfslocatie.
    • In- en uitzoomen: gebruik hiervoor de knoppen + en - aan de rechterkant.
  5. Aan de rechterkant ziet u een kaart met een rode speld. Deze speld vormt het midden van uw bedrijfslocatie.
    • In- en uitzoomen: gebruik hiervoor de knoppen + en - aan de rechterkant.
  6. Sleep de speld naar de correcte bedrijfslocatie.
  7. Nadat u de speld in het midden van uw bedrijfslocatie heeft geplaatst, klikt u aan de rechterkant op Toepassen.

U kunt in Google Mijn Bedrijf geen voorbeeld van de nieuwe Street View-afbeeldingen bekijken. Als u wilt controleren of de Street View-afbeeldingen nu correct zijn, gaat u terug naar Google Maps.

Nieuwe Street View-afbeeldingen toevoegen

Meer informatie over Street View