Onjuiste Street View-afbeeldingen voor uw bedrijf bewerken

Uw bedrijf beheren

Met Google Maps kunnen gebruikers de Street View-afbeeldingen van uw bedrijf bekijken als die beschikbaar zijn. Deze afbeeldingen zijn echter niet altijd juist. U kunt de kaartmarkering voor uw bedrijf wijzigen om deze te koppelen aan andere Street View-afbeeldingen of uw eigen Street View-afbeeldingen toevoegen met de Street View-app.

Onjuiste Street View-afbeeldingen bewerken

Bewerk onjuiste Street View-afbeeldingen voor uw bedrijf als volgt:

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik op het veld Pin location blue Adres en controleer of uw adres klopt in het venster dat wordt weergegeven.
  4. Aan de rechterkant van het venster wordt een kaart weergegeven met een rode speld die het midden van uw bedrijfslocatie aangeeft. Sleep de speld naar uw bedrijfslocatie met behulp van de knoppen + en - rechts onder in het scherm om in en uit te zoomen.
  5. Zodra u zeker weet dat de speld precies in het midden van uw locatie staat, klikt u op Toepassen rechts onder op de pagina.

U kunt vanuit Google Mijn Bedrijf geen voorbeeld weergeven van de nieuwe Street View-afbeeldingen. Wel kunt u teruggaan naar Google Maps om te bekijken welke invloed uw wijziging heeft op de afbeeldingen.

Nieuwe Street View-afbeeldingen toevoegen

U kunt ook uw eigen Street View-afbeeldingen toevoegen met de Street View-app of een vertrouwde professionele fotograaf inhuren om Street View-afbeeldingen van de binnenkant van uw locatie te maken. Deze kunt u dan aan uw klanten laten zien. Vergeet niet uw eigen foto's toe te voegen aan uw bedrijfsvermelding, zodat klanten uw bedrijf sneller kunnen vinden.

Zoekt u meer informatie over Street View? Klik dan hier.