Onjuiste Street View-afbeeldingen van uw bedrijf bewerken

Uw bedrijf beheren

Als er Street View-afbeeldingen beschikbaar zijn voor uw bedrijf, kunt u deze op Google Maps bekijken. Soms komt het voor dat de afbeeldingen niet kloppen. Als de Street View-afbeeldingen voor uw bedrijf moeten worden geüpdatet, kunt u kiezen uit deze 2 opties:

• De kaartmarkering voor uw bedrijf wijzigen, zodat deze aan andere Street View-afbeeldingen wordt gekoppeld
  • Uw eigen Street View-afbeeldingen toevoegen met de Street View-app

Onjuiste Street View-afbeeldingen corrigeren

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Selecteer Profiel bewerken en dan Bedrijfsinformatie.
    • Tip: Selecteer op uw desktop via Google Zoeken de optie Profiel bewerken.

3. Selecteer bovenaan het tabblad Locatie.
  4. Selecteer het potloodje Bewerken naast Bedrijfslocatie.
  5. Selecteer Aanpassen om uw locatie aan te passen.
  6. Sleep de speld naar de juiste bedrijfslocatie.
  7. Selecteer Klaar en dan Opslaan.

Uw bedrijfsprofiel bevat geen voorbeeld van de nieuwe Street View-afbeeldingen. Ga terug naar Google Maps als u wilt controleren of de Street View-afbeeldingen nu correct zijn.

Nieuwe Street View-afbeeldingen toevoegen

Meer informatie over Street View