Yrityksen virheellisten Street View ‑kuvien muokkaaminen

Ylläpidä yrityksesi tietoja

Jos yrityksestäsi on saatavilla Street View ‑kuvia, voit katsoa niitä Google Mapsissa. Joskus nämä kuvat voivat olla virheellisiä. Jos yrityksesi Street View ‑kuvat kaipaavat päivitystä, valitse seuraavista:

• Siirrä yrityksesi karttamerkkiä, jotta yritys liitetään eri Street View ‑kuviin.
  • Lisää omia Street View ‑kuvia Street View ‑sovelluksen avulla.

Virheellisten Street View -kuvien muokkaaminen

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Yrityksen tiedot.
    • Vinkki: Valitse tietokoneella Google Hausta Muokkaa profiilia.

3. Valitse ylhäältä Sijainti-välilehti.
  4. Valitse "Yrityksen toimipiste" ‐kohdan vierestä kynäkuvake Muokkaa.
  5. Jos haluat muuttaa toimipisteen sijaintia, valitse Muuta.
  6. Vedä merkki yrityksen toimipisteen kohdalle.
  7. Valitse Valmis ja sitten Tallenna.

Et voi esikatsella uusia Street View ‐kuvia Yritysprofiilista, mutta voit palata Google Mapsiin ja katsoa, miten muutos on vaikuttanut kuviin.

Uusien Street View ‑kuvien lisääminen

Lue lisää Street View'sta.