Rediger forkerte Street View-billeder af din virksomhed

Administrer din virksomhed

Du kan gennemgå Street View-billeder af din virksomhed, hvis de er tilgængelige, på Google Maps. I nogle tilfælde er disse billeder ikke korrekte. Hvis du gerne vil opdatere Street View-billeder af din virksomhed, kan du gøre følgende:

• Du kan ændre kortmarkøren for din virksomhed, så den knyttes til andre Street View-billeder.
  • Du kan også tilføje dine egne Street View-billeder ved hjælp af Street View-appen.

Rediger forkerte Street View-billeder

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger.
    • Tip! Vælg Rediger profil på Google Søgning på din computer.

3. Vælg fanen Lokation øverst.
  4. Vælg blyantikonet Rediger ud for "Virksomhedslokation".
  5. Vælg Juster for at justere lokationen.
  6. Træk markøren hen til virksomhedens korrekte lokation.
  7. Vælg Udfør og derefterGem.

Du kan ikke få en forhåndsvisning af de nye Street View-billeder fra din virksomhedsprofil, men du kan gå tilbage til Google Maps for at se resultatet af din ændring.

Tilføj nye Street View-billeder

Få flere oplysninger om Street View.