Lippu- ja aktiviteettitietojen ylläpitäminen

Voit ylläpitää lippu- ja aktiviteettitietoja, jotta asiakkaat voivat tehdä perustellumpia päätöksiä. Asiakkaat voivat ostaa tai varata lippuja suoraan sivustoltasi ja katsoa, mitä muuta niihin sisältyy.

Edellytykset

Lippu- ja aktiviteettitietojen lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen

Tärkeää: Varauskumppanien pääsylipputiedot näkyvät lisäämiesi tietojen edellä. Lue lisää varauskumppaneista

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi.
  2. Valitse Liput tai Aktiviteetit.
  3. Valitse lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen:
    • Lisääminen:
      1. Valitse Aloita.
      2. Lisää lippu- tai aktiviteettitiedot.
        • Lipun tai aktiviteetin nimi ja varauksen URL-osoite ovat pakollisia kenttiä.
      3. Klikkaa Tallenna ja sitten Valmis.
    • Muokkaaminen:
      1. Klikkaa Muokkaa Muokkaa.
      2. Tee haluamasi muutokset.
      3. Klikkaa Tallenna ja sitten Valmis.
    • Poistaminen:
      1. Klikkaa Muokkaa Muokkaa.
      2. Klikkaa Poista ja sitten Poista.

Vinkki: Jos haluat lisätä toisen lipun tai aktiviteetin, valitse Lisää lippu tai Lisää aktiviteetti.