Genbrugsattributter

Brug genbrugsattributterne på din virksomhedsprofil til at:

• Oplyse kunderne om, at du tilbyder en mulighed for genbrugsindlevering.
  • Vise din dedikerede bæredygtighedsindsats

Vælg en eller flere af følgende genbrugsattributter baseret på din virksomhedskategori:

• Batterier
  • Tøj
  • Elektronik
  • Glasflasker
  • Farligt husholdningsaffald
  • Blækpatroner
  • Elpærer
  • Metaldåser
  • Plastposer
  • Plastikflasker
  • Plastskum

Få flere oplysninger om, hvordan genbrugsattributter fungerer

Attributter vises på din virksomhedsprofil. Hvis du føjer en genbrugsattribut til din profil, vises din virksomhed i resultater med et genbrugsikon.

Du kan redigere genbrugsattributter. Disse attributter afhænger også af input fra de kunder, der foreslår ændringer på Maps eller Søgning.

Vigtigt!

• Dine resultater kan variere fra andre resultater af mange årsager. Find ud af, hvordan Google rangerer lokale resultater.
  • Nogle attributter er kun tilgængelige i forbindelse med visse:
    • Lande eller regioner
    • Virksomhedskategorier
  • Attributnavne kan ændres, så de bedre matcher den måde, folk søger efter virksomheder på.

Rediger en attribut

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger.
  3. Vælg fanen Mere øverst.
  4. Rul til kategorien "Genbrug", og klik på Tilføj.
  5. Vælg Ja eller Nej ud for attributten.
  6. Klik på Gem.

Tip! Når kunderne finder din virksomhed, vises dine attributter.

Brug genbrugsattributter med flere virksomhedsprofiler

Hvis din virksomhed har 10 eller flere lokationer, kan du masseuploade attributter for dine virksomhedsprofiler.

Hvis du samarbejder med et tredjepartsbureau, der beskæftiger sig med marketing og administrerer dine profiler, kan bureauet opdatere dine lokationer via API'er til Google Virksomhedsprofil.