Suprimir un llibre

En aquesta pàgina s'explica el procés per suprimir un llibre de Google Llibres o Google Play.

Si vols suprimir contingut no autoritzat d'un altre producte de Google, consulta la política i els processos de Google per a presumptes infraccions dels drets d'autor. Als passos següents s'explica el procediment de supressió adequat en funció de la quantitat de contingut del llibre que està disponible per previsualitzar.

Suprimir un llibre que has enviat

Suprimir un llibre de la venda a Google Play

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic al títol del llibre que vols suprimir.
  4. Ves a la pestanya Resum.
  5. Selecciona Suprimeix de Google Play si vols que el llibre es deixi de vendre, però t'interessa que se'n conservi la previsualització a Google Llibres. Selecciona Desactiva completament per suprimir el llibre tant de Google Play com de Google Llibres.

Per suprimir diversos llibres de la venda, pots fer servir un full de càlcul.

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic a Exporta els llibres i baixa el full de càlcul generat.
    Nota: no cal que seleccionis cap de les opcions de les caselles.
  4. Obre el fitxer en un gestor de fulls de càlcul.
  5. Per a cada llibre que vulguis suprimir de la venda, canvia el valor de la columna amb l'etiqueta Vols activar-lo per a la venda? a No.
  6. Torna al Catàleg de llibres i fes clic a Opcions avançades i a Penja un fitxer CSV.
  7. Selecciona el fitxer de full de càlcul editat i penja'l.

Suprimir la previsualització d'un llibre a Google Llibres

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic al títol del llibre de què vols suprimir la previsualització.
  4. Ves a la pestanya Resum.
  5. Selecciona Desactiva completament per suprimir el llibre de Google Llibres.
    Nota: no pots suprimir el llibre de Google Llibres si encara està disponible per a la venda a Google Play.

Per suprimir la previsualització de molts llibres, contacta amb l'equip d'assistència de Google Llibres. L'equip d'assistència també et pot ajudar a tancar el compte si vols suprimir tots els llibres.

Els llibres desactivats ja no es mostraran al Catàleg de llibres, però podràs cercar-los si vols modificar-ne la configuració en el futur. La informació bàsica del llibre es continuarà mostrant a Google Llibres, però els usuaris no en podran veure el contingut.

Suprimir una versió antiga d'un llibre

En enviar un fitxer de llibre actualitzat, el fitxer nou substituirà l'antic un cop s'hagi processat correctament. Consulta la informació general sobre els fitxers i les pujades.

• Si és possible, fes servir el mateix nom de fitxer perquè el nostre sistema pugui reconèixer que el fitxer modifica un llibre existent i que no és el fitxer d'un llibre totalment nou.
  • Pots enviar versions modificades de fitxers de portada i de fitxers de contingut.
  • Les versions més antigues es continuaran mostrant a la pestanya "Contingut" del llibre com a informació històrica. Obtén més informació sobre la pestanya Contingut.

Suprimir un llibre que no has enviat

Si veus un llibre a Google Play o a Google Llibres que no has enviat tu però del qual tens els drets, segueix el procediment adequat per suprimir-lo en funció de la quantitat de contingut del llibre que està disponible per previsualitzar. Pots cercar el llibre a Google Llibres per comprovar com es mostra.

Nota: la visibilitat del llibre indica el mètode que s'ha utilitzat per afegir-lo a Google Llibres.

Suprimir un llibre que està a la venta a Google Play o que es pot previsualitzar a Google Llibres:

​Contacta amb la part responsable del llibre (a la pàgina de previsualització de Google Llibres pots veure qui ha donat permís a Google per mostrar les pàgines) o demana que se suprimeixi aquest contingut.

Suprimir un llibre amb pàgines parcials (fragments) visibles a Google Llibres

Els llibres que es mostren a la visualització de fragments estan disponibles gràcies a l'esforç del Projecte Biblioteca, mitjançant el qual Google col·labora amb les biblioteques per digitalitzar-ne les col·leccions. Es poden fer cerques en aquests llibres, però Google Llibres només en mostra unes quantes frases de context al costat del terme de cerca, en lloc de les pàgines completes.

Registra el llibre per excloure'l del Projecte Biblioteca.

Suprimir un llibre amb l'etiqueta "Previsualització no disponible" a Google Llibres

El llibre en qüestió és un dels molts llibres que s'han afegit a l'índex de Google Llibres en una visualització només de metadades. Tingues en compte que aquest resultat no conté pàgines protegides per drets d'autor del mateix llibre. En lloc d'això, el registre mostra informació sobre el llibre, incloses dades bibliogràfiques amb llicència com ara l'ISBN, l'autor, l'editorial i la data de publicació, a més dels resultats de la cerca de llocs web públics. Realment és com veure el catàleg de fitxes d'una biblioteca en línia. La voluntat de Google és fer que l'índex de Google Llibres sigui com més extens millor. Per aquest motiu, Google pot mostrar diverses entrades per a un sol llibre, incloses edicions internacionals o versions publicades anteriorment.

En general, Google no suprimeix de l'índex els resultats només de metadades. Tanmateix, si creus que el fet que aquesta informació es mostri infringeix els teus drets com a propietari dels drets d'autor, pots presentar una reclamació legal formal i Google revisarà l'avís ràpidament. També pots contactar amb nosaltres per obtenir informació sobre l'origen dels tercers que ens han proporcionat les metadades.