Een back-up van je blog maken, je blog importeren of je blog verwijderen

Je kunt een back-up van je blogcontent maken en deze importeren in een andere blog. Je kunt ook een back-up van je blog maken voordat je deze verwijdert.

Je bent uitgelogd. Log in bij Blogger.

Een back-up van je blogcontent maken

Een xml-bestand ophalen met de posts, pagina's en reacties van je blog:

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de blog waarvan je een back-up wilt maken.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  4. Klik onder 'Blog beheren' op Back-up van content maken en dan Downloaden.

Een kopie van het thema van je blog opslaan

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de blog die je wilt opslaan.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Thema.
  4. Klik rechtsboven op Meer Meer en vervolgens Back-up maken en vervolgens Downloaden.

Posts en reacties importeren in je blog

Belangrijk: Er geldt een daglimiet voor het aantal bestanden dat je kunt importeren, maar er zijn geen beperkingen voor de bestandsgrootte.

Xml-bestanden met je posts en reacties importeren:

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de blog waarvoor je content wilt importeren.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  4. Klik onder 'Blog beheren' op Content importeren en vervolgens Importeren.
    • Als je de geïmporteerde content niet automatisch wilt publiceren, schakel je Alle geïmporteerde posts en pagina's automatisch publiceren uit.
  5. Selecteer het xml-bestand dat je wilt importeren op je computer.
  6. Klik op Openen.

Je blog verwijderen

Belangrijk: Je moet beheerder zijn om een blog te verwijderen. Als je na verwijdering van een blog van gedachten verandert, heb je kort de tijd om deze te herstellen.

Een blog verwijderen

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de blog die je wilt verwijderen.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  4. Klik onder 'Blog beheren' op Je blog verwijderen en vervolgens Verwijderen.

Een blog definitief verwijderen

Belangrijk: Als je een blog definitief verwijdert, verwijder je ook alle bijbehorende informatie, posts en pagina's. Je kunt een definitief verwijderde blog niet herstellen en de URL ook niet opnieuw gebruiken.

Zo kun je een blog definitief verwijderen nadat je de verwijderingsstappen voor een blog hebt gevolgd:

1. Klik linksboven onder 'Blogs in prullenbak' op de blog die je definitief wilt verwijderen.
  2. Klik op Definitief verwijderen en vervolgens Definitief verwijderen.

Een verwijderde blog herstellen

Nadat je een blog hebt verwijderd, kun je deze korte tijd herstellen. Een blog herstellen:

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven onder 'Blogs in prullenbak' op de blog die je wilt herstellen en vervolgens Verwijderen ongedaan maken.