Få personliga resultat i hörlurar

Via hörlurarna kan du styra vilken typ av information Google-assistenten kan läsa upp för dig, inklusive personliga resultat från:

• Google Kalender
  • Kontakter
  • aviseringar från appar, till exempel påminnelser eller vad som spelas upp i hörlurarna
  • sms- eller chattappar, till exempel meddelanden.

Tips! Läs om hur du aktiverar och styr Google Assistent på hörlurar.

Få personliga resultat när telefonen är upplåst

När hörlurarna är kopplade till en telefon eller surfplatta med Android som har Google-assistenten aktiverad kan du få personliga resultat via hörlurarna när du aktiverar personliga resultat för Android-enheten.

1. På de flesta enheter med Google Assistent säger du ”Hey Google, öppna inställningarna för assistenten.”
  2. Tryck på Anpassning under Alla inställningar.
  3. Aktivera Personliga resultat
  4. Aktivera I hörlurar.

Få personliga resultat när telefonen är låst

Du kan ställa frågor som ”vad står det i kalendern?” eller ”vad står det i mina meddelanden” utan att låsa upp telefonen först.

Så här får du personliga resultat medan telefonen är låst:

1. På de flesta enheter med Google Assistent säger du ”Hey Google, öppna inställningarna för assistenten.”
  2. Tryck på Anpassning under Alla inställningar.
  3. Aktivera Personliga resultat
  4. Aktivera I hörlurar.

Viktigt! Om du använder hörlurar med sladd på 3,5 mm och personliga resultat för hörlurar är på måste du låsa upp telefonen minst en gång efter att du har anslutit hörlurarna. När du har låst upp telefonen får du personliga svar tills du kopplar ur hörlurarna.