Få personlige resultater på hodetelefoner

Du kan kontrollere hva slags informasjon Google-assistenten kan lese opp for deg på hodetelefonene, for eksempel personlige resultater fra

• Google Kalender
  • Kontakter
  • appvarsler, blant annet påminnelser og hva som spilles på hodetelefonene
  • SMS- eller chatteapper, blant annet meldinger

Tips: Finn ut hvordan du aktiverer og kontrollerer Google-assistenten på hodetelefoner.

Få personlige resultater når telefonen er låst opp

Du kan få personlige resultater på hodetelefonene dine når de er koblet til en Android-enhet med Google-assistenten aktivert. Du trenger bare å slå på personlige resultater for den aktuelle Android-enheten først.

1. På de fleste Assistent-kompatible enheter kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Alle innstillinger», og trykk på Personlig tilpasning.
  3. Slå på Personlige resultater.
  4. Slå på Via hodetelefoner.

Få personlige resultater når telefonen er låst

Du kan stille spørsmål som «hva har jeg på kalenderen?» eller «hvilke meldinger har jeg?» uten å låse opp telefonen først.

Slik får du personlige resultater mens telefonen er låst:

1. På de fleste Assistent-kompatible enheter kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Alle innstillinger», og trykk på Personlig tilpasning.
  3. Slå på Personlige resultater.
  4. Slå på Via hodetelefoner.

Viktig: Hvis du har slått på personlige resultater for kablede hodetelefoner med 3,5 mm kontakt, må du låse opp telefonen minst én gang etter at du kobler til hodetelefonene. Når telefonen er låst opp, får du personlige svar frem til du kobler fra hodetelefonene igjen.