Persoonlijke resultaten krijgen op je hoofdtelefoon

Op je koptelefoon kun je bepalen welke informatie de Google Assistent aan je geeft, waaronder persoonlijke resultaten van:

• Google Agenda
  • Contacten
  • App-meldingen, zoals herinneringen of wat er wordt afgespeeld op je koptelefoon
  • Sms- of chat-apps, zoals Berichten

Tip: Bekijk meer informatie over het activeren en bedienen van de Google Assistent op een hoofdtelefoon.

Persoonlijke resultaten krijgen wanneer je telefoon is ontgrendeld

Als je hoofdtelefoon is gekoppeld aan een Android-telefoon of -tablet en de Google Assistent staat aan, zijn er persoonlijke resultaten beschikbaar via je hoofdtelefoon. Hiervoor moet je wel persoonlijke resultaten inschakelen voor dat Android-apparaat.

1. Op de meeste apparaten met de Assistent zeg je 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent'.
  2. Tik onder Alle instellingen op Personalisatie.
  3. Zet Persoonlijke resultaten aan.
  4. Zet Op hoofdtelefoon aan.

Persoonlijke resultaten krijgen wanneer je telefoon is vergrendeld

Je kunt vragen stellen zoals 'wat staat er in mijn agenda' of 'wat zijn mijn berichten' zonder eerst je telefoon te ontgrendelen.

Persoonlijke resultaten krijgen terwijl de telefoon vergrendeld is:

1. Op de meeste apparaten met de Assistent zeg je 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent'.
  2. Tik onder Alle instellingen op Personalisatie.
  3. Zet Persoonlijke resultaten aan.
  4. Zet Op hoofdtelefoon aan.

Belangrijk: Als je een bedrade hoofdtelefoon met een 3,5 mm snoer gebruikt en 'Persoonlijke resultaten' hebt ingeschakeld, moet je je telefoon ten minste één keer ontgrendelen nadat je je hoofdtelefoon hebt aangesloten. Nadat je je telefoon hebt ontgrendeld, ontvang je persoonlijke resultaten totdat je je hoofdtelefoon loskoppelt.