Ändra inställningar för Google Assistent

Du kan ändra språk för Google-assistenten, konfigurera Voice Match och hantera andra inställningar via Google Assistent-inställningarna.

Tips! Du kan använda Google Assistent med flera konton.

Öppna Google Assistent-inställningarna

1. Säg ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna” på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid e-postadressen.
    • På Pixel 4 eller senare trycker du på Se alla inställningar för Assistenten Assistent.
  3. Välj en åtgärd:
    • Om du vill använda ett annat konto trycker du på det kontot.
    • Om du vill lägga till ett nytt konto trycker du på Lägg till ytterligare ett konto.
    • Om du vill ta bort ett konto från enheten läser du mer om hur du tar bort ett Google-konto.