Endre Google Assistent-innstillingene

I Google Assistent-innstillingene kan du bytte språk for Google-assistenten, konfigurere Voice Match og administrere andre preferanser.

Tips: Du kan bruke Google-assistenten med flere kontoer.

Åpne Google Assistent-innstillingene

1. Åpne Google Assistent-appen Assistent (iOS).
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.

Bytt Google Assistent-konto

1. Åpne Google Assistent-appen Assistent (iOS).
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av e-postadressen din. Velg en handling:
    • For å bruke en annen konto, trykk på kontoen du vil bruke.
    • For å legge til en ny konto, trykk på Legg til en ny konto.
    • For å fjerne en konto, trykk på Administrer kontoer på denne enheten.