De instellingen voor de Google Assistent wijzigen

De instellingen van de Google Assistent openen

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet.

Je Google Assistent-account wijzigen

Als je bent ingelogd op meerdere Google-accounts, kun je schakelen tussen de accounts.

1. Tik op de startknop en houd deze vast.
  2. Tik linksonder op Persoonlijke updates.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je Google-account.
  4. Tik naast je e-mailadres op de pijl-omlaag Pijl-omlaag. Kies een actie:
    • Als je een ander account wilt gebruiken, tik je op het account dat je wilt gebruiken.
    • Als je een nieuw account wilt toevoegen, tik je op Een ander account toevoegen.
    • Volg deze stappen om een account van je apparaat te verwijderen.