Skift indstillinger for Google Assistent

Brug indstillingerne for Google Assistent til at ændre sproget for Google Assistent, konfigurere Voice Match og administrere andre præferencer.

Tip! Du kan bruge Google Assistent med flere konti.

Åbn indstillingerne for Google Assistent

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den nedadvendte pil pilen ud for din mailadresse.
    • Tryk på Se alle indstillinger for Assistent Assistent på Pixel 4 eller nyere.
  3. Vælg en handling:
    • Hvis du vil bruge en anden konto: Tryk på den pågældende konto.
    • Hvis du vil tilføje en ny konto: Tryk på Tilføj en anden konto.
    • Hvis du vil fjerne en konto fra din enhed: Se, hvordan du fjerner en Google-konto.