Ändra inställningar för Google Assistent

Du kan ändra språk för Google-assistenten, konfigurera Voice Match och hantera andra inställningar via Google Assistent-inställningarna.

Tips! Du kan använda Google Assistent med flera konton.

Öppna inställningarna för Google Assistent

1. Öppna Google Assistent-appen Assistent (iOS).
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.

Byta konto för Google Assistent

1. Öppna Google Assistent-appen Assistent (iOS).
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid din e-postadress. Välj en åtgärd:
    • Om du vill använda ett annat konto trycker du på det kontot.
    • Om du vill lägga till ett nytt konto ska du trycka på Lägg till ytterligare ett konto.
    • Om du vill ta bort ett konto ska du trycka på Hantera konton på den här enheten.