De instellingen voor de Google Assistent wijzigen

Gebruik de Google Assistent-instellingen om de taal in de Google Assistent te wijzigen, Voice Match in te stellen en andere voorkeuren te beheren.

Tip: Je kunt de Google Assistent met meerdere accounts gebruiken.

De instellingen van de Google Assistent openen

1. Open de Google Assistent-app Assistent (iOS).
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of je initiaal.

Je Google Assistent-account wijzigen

1. Open de Google Assistent-app Assistent (iOS).
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of je initiaal.
  3. Tik naast je e-mailadres op de pijl-omlaag Pijl-omlaag. Kies een actie:
    • Als je een ander account wilt gebruiken, tik je op het account dat je wilt gebruiken.
    • Tik op Een ander account toevoegen als je een nieuw account wilt toevoegen.
    • Tik op Accounts beheren op dit apparaat als je een account wilt verwijderen.