Aktivér Google-assistenten med stemmen

Med Voice Match på telefonen eller klokken trenger du bare å si «Hey Google» for å starte samtaler med Google-assistenten.

Hvis du bruker en høyttaler eller smartskjerm med Google-assistenten innebygd, kan du finne ut hvordan du kan bruke Voice Match til å knytte stemmen din til enheten.

Slå Google-assistenten på eller av

1. På Android-enheten din kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Alle innstillinger», og trykk på Generelt.
  3. Slå Google Assistent av eller på.

Lær Google-assistenten å gjenkjenne stemmen din

1. På Android-enheten din kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Voice Match.
  3. Sjekk at Hey Google er på.
  4. Trykk på Stemmemodell og så Lær opp stemmemodellen på nytt.
  5. Følg trinnene for å ta opp stemmen din.

Åpne Google-assistenten med stemmen

Telefoner og nettbrett

På telefoner med Android 5.0 eller nyere kan du snakke med Google-assistenten selv om telefonen er låst. Finn ut hvordan du kontrollerer hvilken informasjon du ser og hører.

1. På Android-enheten din kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Voice Match.
  3. Slå på Hey Google.
    • Hvis du ikke finner Hey Google, slår du på Google Assistent.

Hvis du slår av Hey Google, skjer dette:

Se
  1. Hvis skjermen din er dempet, trykker du på skjermen for å vekke den.
  2. Sveip nedover fra toppen av klokkeskjermen.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Personlig tilpasning.
  4. Slå på «Hey Google»-gjenkjenning.