Åbn Google Assistent ved hjælp af stemmen

Vigtigt! Du skal have Voice Match for at få adgang til denne funktion.

Dette giver håndfri hjælp på din telefon, din tablet eller dit smart-ur med indbygget Assistent, når du siger "Hey Google".

Du kan bruge en højttaler eller smartskærm med indbygget Google Assistent.

Aktivér Google Assistent

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Hvis Google Assistent er deaktiveret, kan du aktivere Google Assistent. Tryk på Aktivér nederst på skærmen.

Se, hvordan du konfigurerer Google Assistent på din telefon eller tablet.

Deaktiver Google Assistent
  1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du sige "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent".
    • Du kan også åbne Google Assistent-appen Assistent og sige "Indstillinger for Assistent".
  2. Tryk på Generelt under "Alle indstillinger".
    • Hvis du ikke kan finde "Generelt", skal du først trykke på Se alle indstillinger eller Se alle indstillinger for Assistent.
  3. Deaktiver Google Assistent.

Aktivér "Hey Google", og oplær Google Assistent

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent på din Android-telefon eller -tablet, og sig "Indstillinger for Assistent".
  2. Tryk på Hey Google og Voice Match under "Populære indstillinger".
  3. Aktivér Hey Google.
    • Hvis du ikke kan finde "Hey Google", skal du aktivere Google Assistent.
    • Tip! Hvis du er logget ind på en Google Workspace for Education-konto på din enhed, og du ikke kan aktivere "Hey Google", har din administrator muligvis deaktiveret de indstillinger, der kræves for at "Hey Google" fungerer. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.
  4. Hvis du vil konfigurere Voice Match, skal du følge vejledningen, så Google Assistent kan registrere, når du siger "Hey Google".

Tip! Hvis du vil have stemmestyret hjælp fra Google Assistent, mens din Android-telefon eller -tablet er låst, skal du sørge for, at indstillingen for Assistent på låseskærmen er aktiveret.

Lær Google Assistent at genkende din stemme igen

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent på din Android-telefon eller -tablet, og sig "Indstillinger for Assistent".
  2. Tryk på Hey Google og Voice Match under "Populære indstillinger".
  3. Sørg for, at Hey Google er aktiveret.
    • Hvis du ikke kan finde "Hey Google", skal du aktivere Google Assistent.
    • Tip! Hvis du er logget ind på en Google Workspace for Education-konto på din enhed, og du ikke kan aktivere "Hey Google", har din administrator muligvis deaktiveret de indstillinger, der kræves for at "Hey Google" fungerer. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.
  4. Tryk på Stemmemodel og derefter Genoplær stemmemodel.
  5. Følg vejledningen i, hvordan du optager din stemme.

Åbn Google Assistent med stemmen

Telefon eller tablet

På Android-telefoner med Android 5.0 eller nyere kan du tale til Google Assistent, selv når telefonen er låst. Se, hvordan du angiver, hvilke oplysninger der skal vises og oplæses.

1. Åbn Google Assistent-appen Assistent på din Android-telefon eller -tablet, og sig "Indstillinger for Assistent".
  2. Tryk på Hey Google og Voice Match under "Populære indstillinger".
  3. Aktivér Hey Google.
    • Hvis du ikke kan finde "Hey Google", skal du aktivere Google Assistent.
    • Tip! Hvis du er logget ind på en Google Workspace for Education-konto på din enhed, og du ikke kan aktivere "Hey Google", har din administrator muligvis deaktiveret de indstillinger, der kræves for at "Hey Google" fungerer. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.
  4. Hvis du vil konfigurere Voice Match, skal du følge vejledningen, så Google Assistent kan registrere, når du siger "Hey Google".

Tips!

• Du kan konfigurere Voice Match på en frigjort Pixel Tablet. Når du fastgør tabletten igen, skal du trykke på Acceptér for at bruge Voice Match i Hub-tilstand og fuldføre konfigurationen.
  • Hvis du deaktiverer "Hey Google", kan du tale med Google Assistent, når du holder fingeren på Hjem på din telefon.
  • På Pixel 4-, Pixel 3-, Pixel 3a- og Pixel 2-telefoner kan du klemme din telefon for at tale til Google Assistent.

Ur
  1. Hvis urets skærm er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Stryg nedad øverst på urets skærm.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Personlig tilpasning.
  4. Aktivér registrering af Hey Google.

Få adgang til Google Assistent på dine høretelefoner med Voice Match

Du kan bruge Voice Match til at tale med Google Assistent på dine høretelefoner, når de har forbindelse til en Android-telefon eller -tablet. Du kan lære Google Assistent at genkende din stemme med Voice Match og derefter bruge stemmekommandoer til at få personligt indhold. Du kan bruge Voice Match sammen med dine høretelefoner, også selvom funktionen er deaktiveret på din telefon.

Vigtigt! Voice Match er ikke tilgængelig på alle enheder. Du kan se, om dine høretelefoner understøtter Voice Match ved at tjekke brugervejledningen eller emballagen til dine høretelefoner.

Aktivér eller deaktiver Voice Match

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på Enheder efterfulgt af Dine høretelefoner.

3. Aktivér eller deaktiver Sig "Hey Google".

Lær Google Assistent at genkende din stemme

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på Enheder efterfulgt af Dine høretelefoner.

3. Sørg for, at Google Assistent er aktiveret.

4. Aktivér Sig "Hey Google".

5. Følg vejledningen for at oplære din stemmemodel.

Sådan fungerer sprogindstillingerne for Voice Match og Google Assistent

Google Assistent lytter efter "Hey Google" med en udtale, der matcher dit primære sprog i Assistent. Hvis f.eks. spansk er angivet som dit primære sprog i Assistent, lytter Google-assistenten efter "Hey Google" med spansk udtale. Se, hvordan du ændrer dit sprog eller anvender flere sprog.

Vigtigt! Voice Match på dine høretelefoner er muligvis ikke tilgængeligt på alle de Google Assistent-sprog, der understøttes af din telefon.

Sådan fungerer Voice Match med flere Google Assistent-enheder

• Hvis du siger "Hey Google", mens du bruger dine høretelefoner, svarer Google Assistent i dine høretelefoner, også selvom der er en anden Google Assistent-enhed i nærheden.
  • Hvis mere end én enhed svarer, skal du sørge for, at du har tilknyttet de samme Google-konti på din telefon og dine andre enheder. Se, hvordan du løser problemer med Hey Google, hvis funktionen ikke fungerer.
  • Hvis du vil tale med en anden enhed, mens du bruger høretelefonerne, skal du nævne enhedens navn, når du siger din kommando. Du kan f.eks. sige "Spil musik på højttaleren i stuen".
  • Hvis dette ikke fungerer, kan du tage dine høretelefoner af og sige en kommando til en anden enhed.