Gør mere med Google Assistent på Google TV

Du kan stille spørgsmål og udføre opgaver på dit Google TV ved hjælp af Google Assistent. Google Assistent er forudinstalleret på din Google TV-enhed. Du kan aktivere den i forbindelse med konfigurationen af din enhed, eller du kan aktivere den senere.Se, hvordan du konfigurerer og bruger Google Assistent på dit fjernsyn

På Google TV-enheder er Google Assistent tilgængelig på dansk, engelsk, fransk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk (Brasilien), spansk, svensk og tysk.

Tal til Google Assistent

På din Google TV-fjernbetjening skal du trykke på Google Assistent-knappen Assistent og stille et spørgsmål eller sige en kommando. Tal ind i mikrofonen på din fjernbetjening, så det er nemmere for Google Assistent at forstå, hvad du siger.

Tip! Du kan gøre endnu mere med Assistent ved at downloade Google Assistent-appen Assistent på din telefon.

Det kan du spørge Google Assistent om

Se videoer

• Film og tv-serier: "Afspil The Mandalorian på Disney+".
  • Videoklip: "Afspil kattevideoer på YouTube".
  • Apps: "Åbn YouTube".
  • Søgning: "Søg efter komedieserier". "Find science fiction-film".
  • Oplysninger: "Fortæl mig om Game of Thrones".

Styr medier

• Afspilning: "Sæt på pause". "Stop". "Genoptag".
  • Lydstyrke: "Skru op". "Skru ned".

Styr smartenheder i dit hjem

• Lys: "Dæmp lyset i stuen".
  • Termostater: "Indstil temperaturen til 20 grader". "Skru to grader ned for temperaturen".

Planlæg din dag

• Alarmer: "Indstil en alarm til klokken 7".

Spørg Google

• Sportsnyheder: "Hvem vandt Warriors-kampen?"
  • Beregninger: "Hvad er 20% af 80?"
  • Ordbog: "Hvad betyder "nidkær"?
  • Oversættelser: "Hvordan siger man "Goddag" på fransk?"
  • Finans: "Hvordan klarer S & P 500 sig i dag?"