Ik krijg geen meldingen op mijn horloge

In de volgende gevallen kan deze pagina hulp bieden:

• Je horloge trilt niet als je een melding krijgt.
  • Je ziet helemaal geen meldingen.
Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Start je telefoon en je horloge opnieuw op

Als je je horloge opnieuw wilt opstarten, swipe je omlaag op je horloge en tik je op Opnieuw opstarten. Gebruikt je horloge Wear 2, dan kun je het opnieuw opstarten via de app Instellingen van het horloge.

Je ontvangt geen meldingen
Als het probleem na opnieuw opstarten niet is verholpen, kun je de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen proberen. Check je horloge na elke stap om te kijken of de meldingen werken.

Zorg dat de theatermodus niet aanstaat op je horloge

Als de theatermodus aanstaat op je horloge, zie je geen meldingen en staat het scherm uit.

Zo zet je de theatermodus uit:

• Als je horloge een aan/uit-knop heeft: Druk op de knop.
  • Als je horloge geen aan/uit-knop heeft: Tik snel 2 keer op het scherm.

Bekijk meer informatie over de theatermodus.

Zorg dat je meldingen op je telefoon krijgt

Je horloge gebruikt de meldingsinstellingen die je hebt ingesteld op je telefoon, dus als je telefoon niet trilt of geen geluid maakt voor een app, gaat je horloge niet trillen.

1. Open de app Instellingen Instellingen op je Android-telefoon.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Meldingen.
  3. Tik op App-meldingen.
  4. Als de gewenste app wordt vermeld als Uit, tik je op de naam van de app en zet je deze aan.
Zorg dat je meldingen voor specifieke apps niet hebt uitgezet (geblokkeerd)

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.

Tip: Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies van die app.

2. Tik op Meldingen Meldingen en dan App-meldingen blokkeren.

3. Je ziet een lijst met apps die zijn geblokkeerd.

4. Tik op Blokkering opheffen Blokkeren opheffen naast de app waarvoor je meldingen wilt aanzetten.

Zorg dat app-meldingen en systeemmeldingen op je telefoon aanstaan

Als je de meldingen van een specifieke app niet ziet, open je de app op je telefoon en check je de instellingen om te zorgen dat de meldingen aanstaan.

Systeemmeldingen

Je kunt ook de instellingen voor systeemmeldingen op je telefoon checken om te zorgen dat systeemmeldingen aanstaan. Dit doe je als volgt:

1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Meldingen.
  3. Tik op App-meldingen.
  4. Zoek de app die je wilt checken en tik op de naam van de app.
  5. Zorg dat meldingen op Aan staan.
Check of je telefoon verbinding heeft met internet

Probeer een website, zoals news.google.com, te openen op je telefoon om te checken of je verbinding hebt.

Zorg dat je horloge is gekoppeld met je telefoon

Zorg dat bluetooth aanstaat op je iPhone en dat je iPhone zich binnen het bereik van je horloge bevindt.

Voor hulp kun je meer informatie bekijken over hoe je je horloge koppelt aan je telefoon of stappen bekijken voor het oplossen van problemen met koppelen.

Tip: Je ziet het icoon Ontkoppeld niet als je horloge zich in de vliegtuigmodus bevindt. Als je horloge niet is gekoppeld, zie je op het scherm van je horloge het icoon Ontkoppeld Ontkoppelen.

Als geen van deze stappen werkt, zet je je horloge terug naar de fabrieksinstellingen.

Belangrijk: Als je je horloge terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.