Det går inte att slutföra köp på Android TV

När du köper något på Android TV med vissa betalningsmetoder krävs ytterligare verifiering. Det går inte att verifiera köp på Android TV.

Om ett felmeddelande visas kan du använda en annan betalningsmetod eller slutföra köpet på en annan enhet, t.ex. en telefon eller dator.

Välja en annan betalningsmetod

Du kan testa att slutföra köpet på Android TV med en annan betalningsmetod. Verifiering krävs inte för alla betalningsmetoder. Läs mer om hur du lägger till en betalningsmetod i Google Pay.

Köpa en app på en annan enhet

1. Öppna play.google.com på en telefon eller dator.
  2. Logga in med samma konto som på Android TV.
  3. Sök efter appen du vill köpa.
  4. Välj Android TV i listan över enheter för att slutföra köpet.

Börja prenumerera på en annan enhet

1. Använd en telefon eller dator och besök webbplatsen eller öppna appen där du vill börja prenumerera.
  2. Slutför köpet på webbplatsen eller i appen.
  3. Stäng felmeddelandet på Android TV genom att välja Föregående.
    • Öppna appen. Om du inte har appen på Android TV laddar du ned den
    • Logga in på kontot.