Var du kan titta på ditt innehåll

När du köper eller hyr en film via en Android TV-enhet, en Google TV-enhet, Google TV-appen på en Android-enhet eller YouTube läggs den till i biblioteket. Du kan titta på innehållet i biblioteket på många enheter.

Var du kan titta

Obs! Du måste logga in på samma konto som du använde när du gjorde köpet på varje plattform. Allt innehåll finns i biblioteket.

Titta på en telefon eller surfplatta

Google TV-appen

Du kan titta på filmer och program i Google TV-appen på en Android- eller iOS-enhet.

1. Öppna Google TV på telefonen.
  2. Tryck på Dina grejer följt av Bibliotek.
YouTube-appen
  1. Öppna YouTube YouTube på telefonen eller surfplattan.
  2. Tryck på Bibliotek längst ned följt av Dina filmer och serier.

Tips! Annonser spelas inte upp när du tittar på innehåll som du har köpt.

Titta i en webbläsare

YouTube.com
  1. Logga in på https://youtube.com i en webbläsare.
  2. Välj menyn Meny uppe till vänster följt av Dina filmer följt av Köpt.

Tips! Annonser spelas inte upp när du tittar på innehåll som du har köpt

Titta på en streamingenhet eller smart-tv

Google TV-enheter
  1. Logga in på ditt konto på Google TV-enheten.
  2. Öppna fliken Bibliotek.
  3. Välj den film eller serie som du vill titta på.
Android TV-enheter
  1. Logga in på ditt konto på Android TV-enheten.
  2. Öppna fliken Butik.
  3. Du hittar ditt köpta innehåll på den första raden med titeln Ditt bibliotek.
  • Om du har fler än tio titlar i biblioteket väljer du Visa alla under Ditt bibliotek.

Tips! Fliken Butik är bara tillgänglig i vissa regioner. Om enheten inte har fliken Butik kan du kanske komma åt ditt köpta innehåll via YouTube-appen eller någon av följande metoder

YouTube-appen på andra smart-tv:ar
  1. Öppna YouTube YouTube på smart-tv:n.
  2. Logga in på ditt konto.
  3. Öppna ditt bibliotek.
  4. Välj Dina filmer och serier.

Tips! Annonser spelas inte upp när du tittar på innehåll som du har köpt.

Movies Anywhere-appen på smart-tv:ar

Obs! Movies Anywhere är endast tillgängligt för utvalda titlar i USA. Du måste även ansluta Google-kontot till Movies Anywhere-kontot. Om du vill ha mer information besöker du Movies Anywhere-supporten.

1. Öppna Movies Anywhere-appen på smart-tv:n.
  2. Kontrollera att du är inloggad på rätt konto.
  3. Öppna Mina filmer.
  4. Välj den film eller serie som du vill titta på.
Chromecast-enheter

Om du har en Chromecast med Google TV kan du se filmer och tv-program direkt från Google på tv:n. Läs om hur du köper eller hyr innehåll på Google TV.

Läs mer om hur du streamar video till tv:n för andra Chromecast-enheter.