Løs problemer med Bluetooth

Hvis din bil eller dit Bluetooth-tilbehør ikke opretter forbindelse til din telefon, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Trin 1: Tjek de grundlæggende Bluetooth-funktioner

1. Slå Bluetooth fra og til igen. Se, hvordan du slår Bluetooth til og fra.
  2. Sørg for, at enhederne er parrede og tilsluttede. Se, hvordan du parrer og tilslutter via Bluetooth.
  3. Genstart dine enheder. Se, hvordan du genstarter Pixel-telefoner eller Nexus-enheder.

Trin 2: Find og løs problemer efter type

Det er ikke muligt at parre med bil

Trin 1: Ryd enheder fra din telefons hukommelse

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Tidligere forbundne enheder. Hvis "Tidligere forbundne enheder" ikke vises, skal du trykke på Bluetooth.
  3. Hvis du kan se enheder, som du ikke bruger i øjeblikket, skal du ud for navnet på hver enhed trykke på Indstillinger Indstillinger Og så Glem Og så Glem enhed.
  4. Hvis du tidligere har parret din telefon med din bil, skal du ud for navnet på din bil trykke på Indstillinger Indstillinger Og så Glem Og så Glem enhed.

Trin 2: Ryd telefoner fra din bils hukommelse

Følg brugervejledningen til din bil for at rydde telefoner, der er parret med din bil.

1. Ryd alle telefoner, som du ikke bruger i øjeblikket.
  2. Hvis du tidligere har parret din telefon med din bil, skal du rydde din telefon.

Trin 3: Opdater listen over enheder, før du parrer

Se brugervejledningen til din bil, hvis du vil have flere oplysninger om, hvorvidt du skal parre fra din telefon eller bil.

• Parring fra din telefon
    1. Tjek, at bilen er synlig og klar til parring.
    2. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    3. Tryk på Forbundne enheder. Hvis "Bluetooth" vises, skal du trykke på den.
    4. Tryk på Par ny enhed Og så navnet på din bil.
  • Par fra din bil
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Forbundne enheder. Hvis"Bluetooth" vises, skal du trykke på den.
    3. Hold denne skærm åben.
    4. Vælg navnet på din telefon på bilens liste over enheder.
    5. Hvis du bliver bedt om det, skal du tjekke, at de pinkoder, der vises på din telefon og bilens skærme, stemmer overens.
    6. Tryk på Giv adgang til dine kontakter og din opkaldshistorik.
    7. Tryk på Par, Acceptér eller Bekræft.
Der kan ikke parres med tilbehør

Der kan ikke parres med Wear OS

Det lykkedes ikke at parre med andet tilbehør

1. Tjek, at dit tilbehør er synligt og klar til parring. Følg den vejledning, der fulgte med dit tilbehør.
    • Du vil for det meste se et blåt lys på dit tilbehør, når tilbehøret er klar til parring.
    • Du skal slutte visse typer af tilbehør, f.eks. folietastaturer, til din telefon eller tablet, før de kan parres.
  2. Opdater listen over tilbehør.
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Forbundne enheder. Hvis "Bluetooth" vises, skal du trykke på den.
    3. Tryk på Par ny enhed Og så navnet på dit tilbehør.
  3. Hvis dit tilbehør kræver en adgangskode, som du ikke har, kan du prøve 0000 eller 1234 (de mest almindelige adgangskoder).
Der afspilles ikke musik

Vigtigt! Det er ikke alle biler, der kan afspille musik via Bluetooth. Der henvises til bilens brugervejledning, hvis problemet vedrører bilen.

1. Sørg for, at lydstyrken er skruet op på din telefon, din bil eller dit tilbehør.
  2. Tjek, at andre enheder, som du har parret med din telefon, ikke afspiller musikken.
  3. Tjek, at Medielyd er aktiveret:
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Forbundne enheder. Hvis "Bluetooth" vises, skal du trykke på den.
    3. Hvis Tidligere forbundne enheder vises, skal du trykke på den.
    4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på bilen eller tilbehøret.
    5. Aktivér Medielyd.
Det er ikke muligt at foretage eller modtage opkald

Vigtigt! Det er ikke alle biler, der kan foretage eller modtage telefonopkald via Bluetooth. Der henvises til bilens brugervejledning, hvis problemet vedrører bilen.

1. Tjek, at andet tilbehør, som du har parret med din telefon, ikke modtager dine opkald.
  2. Aktivér Telefonlyd:
    1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
    2. Tryk på Forbundne enheder. Hvis "Bluetooth" vises, skal du trykke på den.
    3. Hvis Tidligere forbundne enheder vises, skal du trykke på den.
    4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for navnet på bilen eller tilbehøret.
    5. Aktivér Telefonlyd.