Sikkerhedskopiér eller gendan data på din Android-enhed

Du kan sikkerhedskopiere indhold, data og indstillinger fra din telefon til din Google-konto. Du kan gendanne dine sikkerhedskopierede oplysninger på den oprindelige telefon eller på andre Android-telefoner.

Proceduren for gendannelse af data afhænger af din telefon og Android-version. Du kan ikke gendanne en backup fra en nyere Android-version på en telefon med en ældre Android-version.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Sikkerhedskopiér indhold

Automatisk sikkerhedskopiering af data og indstillinger

Vigtig! Du kan hjælpe med at beskytte dine sikkerhedskopierede data ved at bruge en skærmlås med pinkode, mønster eller adgangskode i stedet for et fingerstrøg eller Smart Lock.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og derefter Backup.​ Hvis denne vejledning ikke passer med indstillingerne på din telefon, kan du prøve at søge efter backup i appen Indstillinger.
  3. Aktivér din backuptjeneste.

Tip! På tablets med flere brugere er det kun ejeren af den pågældende tablet, der kan se indstillingerne for sikkerhedskopiering og gendannelse.

Tilføj eller skift backupkonto

Tilføj en backupkonto

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og derefter Backup. Hvis denne vejledning ikke passer med indstillingerne på din telefon, kan du prøve at søge efter backup i appen Indstillinger eller få hjælp fra producenten af din enhed

3. Tryk på Sikkerhedskopiér konto Og derefter Tilføj konto.
  4. Angiv eventuelt enhedens pinkode, mønster eller adgangskode.
  5. Log ind på den konto, du vil tilføje.

Skift mellem backupkonti

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og derefter Backup.  Hvis denne vejledning ikke passer med indstillingerne på din telefon, kan du prøve at søge efter backup i appen Indstillinger eller få hjælp fra producenten af din enhed.
  3. Tryk på Backupkonto.
  4. Tryk på den konto, du vil bruge til backups.
Hvad bliver sikkerhedskopieret?
Vigtigt! Nogle apps kan ikke sikkerhedskopiere eller gendanne alle indstillinger og data. Se, hvordan du kontakter en appudvikler for at få flere oplysninger om en app.

Hvis dine backups uploades til Google, krypteres de ved hjælp af adgangskoden til din Google-konto. Nogle data krypteres også ved hjælp af skærmlåsen, pinkoden, mønsteret eller adgangskoden på din telefon.

Hvis du sikkerhedskopierer til Google Drev, sikkerhedskopieres følgende:

• Kontakter
  • Begivenheder i og indstillinger for Google Kalender
  • Sms-beskeder (ikke mms)
  • Wi-Fi-netværk og -adgangskoder
  • Baggrunde
  • Indstillinger for Gmail
  • Apps
  • Skærmindstillinger (lysstyrke og dvale)
  • Indstillinger for sprog og indtastning
  • Dato og klokkeslæt
  • Indstillinger og data for apps, der ikke er udviklet af Google (varierer afhængigt af appen)
Tip! Du kan automatisk sikkerhedskopiere dine billeder og videoer til din samling i Google Fotos. Se, hvordan du sikkerhedskopierer dine billeder.

Sikkerhedskopiér data og indstillinger manuelt

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System Og derefter Backup. Hvis denne vejledning ikke passer med indstillingerne på din telefon, kan du prøve at søge efter backup i appen Indstillinger eller få hjælp fra producenten af din enhed.
  3. Tryk på Sikkerhedskopiér nu Og derefter Fortsæt.

Ryd efter sikkerhedskopiering

Når du har sikkerhedskopieret dit indhold, kan du nulstille din telefon ved at slette alt på den. Se, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på din telefon.

Gendan sikkerhedskopierede data og indstillinger

Når du føjer din Google-konto til en konfigureret telefon, bliver det, du tidligere har sikkerhedskopieret for den pågældende Google-konto, føjet til telefonen.

Følg vejledningen på skærmen for at gendanne en sikkerhedskopieret konto på en nulstillet telefon. Se producentens supportwebsite for at få yderligere hjælp.

Vigtigt! Du kan ikke gendanne sikkerhedskopieret indhold fra en nyere Android-version på en telefon med en ældre Android-version. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

Gendan sikkerhedskopierede kontakter

Hvis du har gemt dine kontakter på din Google-konto, synkroniseres de automatisk. Hvis du har andre kontakter på en telefon eller et SIM-kort, kan du se, hvordan du gendanner kontakter manuelt.