Google Analytics 360 ‑betaohjelma (Universal Analytics ‐sopimukset)

Tämä artikkeli on tarkoitettu Universal Analytics ‐sopimuksen solmineille 360-käyttäjille, jotka käyttävät betavaiheessa olevia Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksia. Jos olet 360-käyttäjä ja sinulla on Google Analytics 4 ‐sopimus, lue tämä artikkeli.

Jos haluat tietoa Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuksien ja muiden 360-tuotteiden päivittämisestä tavalliseen versioon, tutustu artikkeliin Downgrading from 360 to standard.

Jos haluat päivittää Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia tavalliseen versioon, siirry tämän artikkelin kohtaan Päivittäminen 360-versioon / päivittäminen 360-versiosta tavalliseen versioon.

Koska Googlen mainontajärjestelmät on äskettäin jäädytetty Venäjällä, estämme siellä myös 360-tilien luomisen Analyticsissa ja Tag Managerissa. Lisäksi keskeytämme Venäjältä käsin toimivien mainostajien mainosten näkymisen Googlen palveluissa ja verkostoissa.

Ohjelma

Tähän asti Google on tarjonnut tavalliset Google Analytics 4 (aiemmin sovellus + sivusto) ‑mittauskokonaisuudet Google Analytics- ja Google Analytics 360 ‑käyttäjille, jotka ovat allekirjoittaneet sovellus + sivusto ‑lisäyksen ja Universal Analytics 360 ‐sopimuksen. Olemme kehittäneet näiden Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien premium-versiota, ja haluamme nyt kutsua sinut mukaan betaohjelmaan tutustumaan tulevaan Google Analytics 360 ‑versioon.

Betaohjelmassa voit päivittää Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuutesi Google Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksiksi. Voit päivittää niin monta Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta kuin sinulla oli Universal Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuksia syyskuun 2022 alussa.

Tämä betaohjelma ja Google Analytics 360 ‑mittauskokonaisuuksien laajennetut rajoitukset koskevat Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien dataa. Nykyiset Analytics 360 ‑mittauskokonaisuutesi eivät liity tähän ohjelmaan.

Betaohjelmassa ei ole palvelutasosopimuksia.

Tarkoituksenamme on tarjota tätä betaohjelmaa 1.7.2024 asti, mutta Google pidättää oikeuden lopettaa ohjelman tarjoamisen tai muuttaa sitä ja sen tarjontaa muulla tavoin.

360-ominaisuuksien rajoitukset

Google Analytics 360:ssä on korkeammat rajat koskien Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien datan keräämistä, raportointia, säilyttämistä ja BigQueryyn eksportointia.

Ominaisuus Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuudet (tavalliset) Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudet Analytics 360:ssä

Tapahtumaparametrit

25 tapahtumaa kohden

50 tapahtumaan liittyvää omaa ulottuvuutta mittauskokonaisuutta kohden

50 tapahtumaan liittyvää omaa mittaria mittauskokonaisuutta kohden

100 tapahtumaa kohden

125 tapahtumaan liittyvää omaa ulottuvuutta mittauskokonaisuutta kohden

125 tapahtumaan liittyvää omaa mittaria mittauskokonaisuutta kohden

Käyttäjän ominaisuudet 25 tapahtumaa kohden 25 tapahtumaa kohden
Käyttäjään liittyvät omat ulottuvuudet

25 mittauskokonaisuutta kohden

100 mittauskokonaisuutta kohden

Konversiot 30 50
Yleisöt 100 400
Kartoitukset

200 luotua kartoitusta käyttäjää kohden per mittauskokonaisuus

500 jaettua kartoitusta mittauskokonaisuutta kohden

200 luotua kartoitusta käyttäjää kohden per mittauskokonaisuus

1 000 jaettua kartoitusta mittauskokonaisuutta kohden

Kartoitusten näyterajat 10 miljoonaa tapahtumaa kyselyä kohden Miljardi tapahtumaa kyselyä kohden
Kartoitukset ilman otosta Ei käytettävissä Tulokset ilman otosta voivat kattaa jopa 50 miljardia tapahtumaa päivässä mittauskokonaisuutta kohden

API-kiintiöt

Useimmat pyynnöt kuluttavat alle 10 tunnusta

25 000 tunnusta päivää kohden

250 000 tunnusta päivää kohden

Datan säilyttäminen

Enintään 14 kuukautta

Vaihtoehdot: 2 tai 14 kuukautta

Enintään 50 kuukautta

Vaihtoehdot: 2, 14, 26, 38 tai 50 kuukautta

XL-mittauskokonaisuudet: 2 kuukautta

BigQuery Export

Päivittäinen eksportointi: miljoona tapahtumaa

Datastriimin eksportointi: rajaton

Päivittäinen eksportointi: miljardeja tapahtumia

Datastriimin eksportointi: rajaton

Käyttäjäkohtaiset tapahtumat päivässä (sovellusdatastriimit) 500 2000

Erikseen nimetyt tapahtumat

Erikseen nimettyjen tapahtumien määrää ei ole rajoitettu sivustodatastriimeissä.

500 sovellusesiintymää kohden

(sovellusdatastriimit)

2 000 sovellusesiintymää kohden

(sovellusdatastriimit)

Mittauskokonaisuuden päivittäminen maksuttomasta versiosta 360-betaversioon

Ota yhteyttä Googlen edustajaan tai kumppaniedustajaasi, jos haluat sisällyttää nykyiset Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudet tähän Google Analytics 360 ‑betaan.

Päivitysprosessin toteuttaa Googlen tekninen tiimi. Mittauskokonaisuudet pysyvät päivitettyinä betaohjelman keston ajan. Betaohjelman lopuksi voit solmia sopimuksen, jolla 360-palvelutasoa jatketaan näissä mittauskokonaisuuksissa, tai voit päivittää mittauskokonaisuudet takaisin tavalliselle tasolle. Jos päivität ne takaisin tavalliselle tasolle, mittauskokonaisuuksiin aletaan taas soveltaa tavallista versiota koskevia rajoituksia.

Päivittäminen 360-versioon / päivittäminen 360-versiosta tavalliseen versioon

Omatoiminen päivitys 360-versioon tai takaisin tavalliselle tasolle on saatavilla vain sellaiseen Google Marketing Platform ‑organisaatioon linkitetyille Analytics-mittauskokonaisuuksille, jolla on aktiivinen 360-tilaus (lue lisää tilauksista). Jos olet ostanut Analyticsin Googlen myyntikumppanin kautta, kumppanin on tehtävä palvelutason päivitys 360-versioon tai takaisin tavalliselle tasolle.

Käyttäjät, jotka ovat joko organisaation tai laskutuksen järjestelmänvalvojia siinä organisaatiossa, johon Analytics-tili on linkitetty, voivat päivittää Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudet 360-palvelutasolle tai takaisin tavalliselle tasolle.

Myyntikumppanit voivat valita asiakkaidensa mittauskokonaisuuksien palvelutason. Myyntikumppaniasiakkaat ja suorat asiakkaat voivat määrittää omien mittauskokonaisuuksiensa palvelutason. Näin voit määrittää mittauskokonaisuuden palvelutason:

1. Kirjaudu Google Marketing Platformiin.
  2. Klikkaa Hallinta > Organisaatiot.
  3. Valitse haluamasi organisaatio.
  4. Myyntikumppani: Valitse Asiakkaat ja klikkaa asiakkaan nimeä. Klikkaa Linkitetyt tilit ‑kohdasta Analytics ja valitse haluamasi tili.
    Asiakas: Klikkaa Linkitetyt tilit ‐kohdasta Analytics ja valitse haluamasi tili.
  5. Valitse sen Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuden ruutu, jonka palvelutason haluat päivittää.
  6. Klikkaa Lisää ja valitse Päivitä valitut mittauskokonaisuudet 360-versioon tai Päivitä valitut mittauskokonaisuudet tavalliseen versioon.

Kun päivität mittauskokonaisuuden 360-versioon, sen palvelutaso on jatkossa 360. Jos taas päivität mittauskokonaisuuden tavalliseen versioon, palvelutaso vaihtuu tavalliselle tasolle. Jos sinulla on tarvittavat luvat mittauskokonaisuuden palvelutason muuttamiseen, mutta päivityksen käyttöliittymävalinnat eivät ole käytettävissä, syy on jokin seuraavista: tilillä ei ole tilausta, tilauksen päättymispäivä on jo mennyt tai tilauksen alkamispäivä on vasta tulevaisuudessa.

360-versioon päivittämisen vaikutukset

Kun päivität Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden 360-versioon, siihen aletaan heti soveltaa edellä kuvattuja 360-tason rajoituksia. Joissakin tapauksissa päivityksen voimaantuloon voi mennä neljä tuntia.

Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuden päivittäminen 360-tasolle ei vaikuta Analytics-tilisi laskutukseen, ennen kuin tili on siirtynyt Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksien Analytics 360 ‐sopimukseen. Lisäksi palvelutasosopimukset eivät ole saatavilla päivitetyille mittauskokonaisuuksille, ennen kuin tili on siirtynyt Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksien Analytics 360 ‐sopimukseen.

Tavalliseen versioon päivittämisen vaikutukset

Kun päivität Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuden 360-tasolta tavalliseen versioon, siihen aletaan heti soveltaa edellä kuvattuja tavallisen version rajoituksia.

Jos mittauskokonaisuus ylittää kyseiset rajat tällä hetkellä sen takia, että se on aiemmin päivitetty 360-tasolle, mittauskokonaisuus on muokattava rajoitusten mukaiseksi, ennen kuin voit luoda kohteita tai muuttaa asetuksia, jotka saisivat mittauskokonaisuuden ylittämään tavallista versiota koskevat rajoitukset. Jos olet esimerkiksi merkinnyt konversioiksi yli 30 tapahtumaa, kun mittauskokonaisuus oli 360-tasolla, ja haluat merkitä uuden tapahtuman konversioksi, sinun on poistettava konversioiksi merkittyjä tapahtumia, kunnes niitä on alle 30.