Denna artikel handlar om Google Analytics 4-egendomar. Om du använder en Universal Analytics-egendom kan du läsa avsnittet Universal Analytics i detta hjälpcenter.

Vad hände med mitt spårnings-id?

1. Klicka på Administratör.
  2. Klicka på Inställningar för egendom i kolumnen Egendom.

Ditt UA-id visas längst upp på sidan Egendomsinställningar.

Mitt spårnings-id visas inte på sidan Egendomsinställningar

Om du inte ser ett spårnings-id har du en Google Analytics 4-egendom. (Google Analytics 4-egendomar har inget spårnings-id.) Om du behöver ett spårnings-id (dvs. ett id som börjar med UA) måste du skapa en Universal Analytics-egendom i stället. Följ dessa anvisningar noga eftersom alternativet Universal Analytics-egendom är dolt under Visa avancerade alternativ. Du kan hitta ditt UA-spårnings-id när du har skapat en Universal Analytics-egendom genom att följa anvisningarna ovan.

Jag använder en Google Analytics 4-egendom. Var hittar jag mitt mätnings-id (mitt G-id)?

1. Kontrollera att du har valt önskat konto och rätt egendom i Administratör.
  2. Klicka på Dataflöden i kolumnen Egendom och sedan på ditt webbdataflöde. Ditt mätnings-id (G-id) visas i den övre högra delen av panelen.