[GA4] Trobar l'identificador d'etiqueta de Google

Utilitzar l'identificador d'etiqueta de Google per a les propietats de Google Analytics 4 (en lloc de l'identificador de seguiment per a les propietats de Universal Analytics)

Un identificador d'etiqueta de Google és una sèrie de lletres i números que normalment comença per "G-". Necessiteu un identificador d'etiqueta de Google per configurar una propietat de Google Analytics 4 per al vostre lloc web amb Google Tag Manager i molts sistemes de gestió de continguts (CMS).

Una etiqueta de Google és un fragment de codi que col·loqueu al vostre lloc web. Si no utilitzeu Google Tag Manager ni un CMS amb una integració per a l'identificador d'etiqueta, necessiteu una etiqueta de Google per configurar una propietat de Google Analytics 4 per al vostre lloc web.

Identificador d'etiqueta de Google vs. identificador de seguiment
Google Analytics 4 ha substituït Universal Analytics. Les propietats de Universal Analytics feien servir un identificador de seguiment (que comença per "UA-"), però les propietats de Google Analytics 4 utilitzen un identificador d'etiqueta de Google (que normalment comença per "G-").

Per configurar una propietat de Google Analytics nova, no necessiteu cap identificador de seguiment.

Trobar l'identificador d'etiqueta de Google

Un identificador d'etiqueta de Google és una sèrie de lletres i números que normalment comença per "G-".

Per trobar l'identificador d'etiqueta de Google, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Analytics.
  2. A Administració, a Configuració de la propietat, desplegueu Recollida i modificació de dades.
  3. Feu clic a Fluxos de dades.
  4. Feu clic al nom del vostre flux de dades.
    Si no veieu cap flux de dades i veieu l'opció "Tria una plataforma", primer heu d'afegir un flux de dades. Aneu a Afegeix un flux de dades.
  5. A la secció Etiqueta de Google que hi ha a la part inferior de la pàgina Detalls del flux web, feu clic a Definiu la configuració de l'etiqueta.

6. A la secció La vostra etiqueta de Google de la pàgina Etiqueta de Google, copieu l'identificador que comença per "G-" o "AW-".

Measurement ID in the Web stream details pane

Trobar l'etiqueta de Google

Una etiqueta de Google és un fragment de codi que comença per <!-- Global tag (gtag.js) -->.

Per trobar l'etiqueta de Google, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Analytics.
  2. A Administració, a Configuració de la propietat, desplegueu Recollida i modificació de dades.
  3. Feu clic a Fluxos de dades.
  4. Feu clic al nom del vostre flux de dades.
    Si no veieu cap flux de dades i veieu l'opció "Tria una plataforma", primer heu d'afegir un flux de dades. Aneu a Afegeix un flux de dades.
  5. A la secció Etiqueta de Google que hi ha a la part inferior de la pàgina Detalls del flux web, feu clic a Consulteu les instruccions de l'etiqueta.
  6. A la pàgina Instruccions d'instal·lació, feu clic a Instal·la manualment.
  7. Copieu tota la secció del codi que comença per:

<!-- Global tag (gtag.js) -->

i acaba amb

</script>

Trobar l'identificador "UA-"

No necessiteu cap identificador de seguiment (identificador "UA-") per configurar una propietat de GA4 nova. Només les propietats de Universal Analytics (heretades) tenen un identificador "UA-".
  1. A la propietat de Universal Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Propietat, feu clic a Configuració de la propietat.
  3. L'identificador "UA-" es mostra a la part superior de la pàgina Configuració de la propietat.