Forespørsler om sletting av data

Du må ha redigeringstilgang for å bruke denne funksjonen.

Hvis du har behov for å slette data fra Analytics-tjenerne, uansett hva årsaken måtte være, kan du be om at de aktuelle dataene slettes, ved å sende en forespørsel via funksjonen for forespørsler om sletting av data.

Du kan ha maksimalt 250 aktive (ventende) forespørsler per område.

Du kan se en liste over de siste forespørslene for hvert område ved å følge menybanen Område-kolonnen > Forespørsler om sletting av data.

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og naviger til detaktuelle området.
  3. Klikk på Forespørsler om sletting av data i OMRÅDE-kolonnen.

De nyligste forespørslene vises i tabellen.
  4. For å sende inn en ny forespørsel, klikk på Opprett forespørsler om sletting av data.
  5. Velg ønsket startdato og sluttdato.

Husk at UTC-tidssonen benyttes under slettingsprosessen, ikke tidssonen angitt i kontoen din. Du kan derfor bli nødt til å justere start- og sluttdatoen for å påse at du identifiserer alle dataene du vil slette.
  6. Velg de bestemte datafeltene du vil slette.

Du kan velge Alle om du vil slette alle dataene knyttet til området, eller du kan velge de aktuelle enkeltfeltene (f.eks. Nettadresse, Sidetittel, Hendelseskategori).
  7. Klikk på Send inn.

Brukere med redigeringstilgang (administratorer) blir varslet om forespørselen per e-post. Det går sju dager fra du sender inn forespørselen til slettingen begynner. I løpet av denne perioden kan en hvilken som helst administrator avbryte forespørselen.

Brukerne med redigeringstilgang blir også varslet både når slettingen av data begynner og avsluttes. Du kan ikke lenger avbryte forespørselen etter at slettingen av data er i gang.