ISO 27001-sertifisering

Sertifisering for administrering av informasjonssikkerhet.

ISO 27001 er en av de mest kjente, internasjonalt godkjente uavhengige sikkerhetsstandardene. Google har oppnådd ISO 27001-sertifisering for systemene, programmene, folkene, teknologien, prosessene og datasentrene som står bak en rekke Google-produkter.

Ernst & Young CertifyPoint har sertifisert at vi overholder ISO-standarden. Denne organisasjonen er et ISO-sertifiseringsorgan godkjent av Det nederlandske akkrediteringsrådet, som er medlem av International Accreditation Forum (IAF). Sertifikater utstedt av Ernst & Young CertifyPoint er gyldige i alle land med et akkrediteringsorgan underlagt IAF.

Disse produktene er sertifisert i henhold til ISO 27001-standarden:

• Ads Data Hub
  • Audience Partner API (tidligere kalt DoubleClick-dataplattformen)
  • Authorized Buyers (inngikk tidligere i DoubleClick Ad Exchange)
  • Campaign Manager 360 (tidligere kalt DoubleClick Campaign Manager)
  • Kundematch
  • Display & Video 360 (tidligere kalt DoubleClick Bid Manager)
  • Optimaliserte konverteringer
  • Google Ad Manager (tidligere kalt DoubleClick for Publishers og DoubleClick Ad Exchange)
  • Konverteringssporing i Google Ads
  • butikksalg (direkteopplasting) i Google Ads (tidligere kalt butikksalg (direkteopplasting) i AdWords)
  • Google Analytics
  • Google Analytics 360
  • Google Analytics for Firebase
  • Google Looker Studio
  • Google Marketing Platform-startsiden
  • Google Optimize
  • Google Optimize 360
  • Google Surveys
  • Google Surveys 360
  • Google Tag Manager
  • Google Tag Manager 360
  • åpen budgivning (tidligere kalt markedsplassbudgivning og nettverksbudgivning)
  • salgsløft
  • Search Ads 360 (tidligere kalt DoubleClick Search)
  • butikksalg
  • automatiserte butikksalg
  • User-ID for remarketing