[GA4] Hitta rätt i Analytics

Google Analytics 4 är den senaste generationen av Analytics. Den här bilden med etiketter visar gränssnittet för en Google Analytics 4-egendom så att du kan hitta de huvudsakliga funktionerna i Analytics.

Den här artikeln handlar om Google Analytics 4, den senaste versionen av Google Analytics. Läs mer om hur funktionerna i den tidigare versionen av Analytics i [UA] Hitta rätt i Analytics.

Innehåll i artikeln:

1 Växla mellan konton och egendomar

Högst upp till vänster i Analytics-gränssnittet kan du växla mellan alla Analytics-konton och egendomar som du har behörighet till.

Läs mer om hur du växlar mellan konton och egendomar

Sök efter snabba svar på frågor, hitta rapporter, administratörssidor och insikter, hantera konton och egendomar och få åtkomst till hjälpinnehåll. När du klickar i sökrutan visas dina senaste sökningar och de senaste rapporterna som du har öppnat.

Sökning är tillgänglig på alla språk som stöds av Google Analytics 4-egendomar i Google Analytics.

Läs mer om sökningar i Google Analytics 4

3 Få åtkomst till andra produkter, få hjälp, hantera konton

Högst upp till höger i Analytics-gränssnittet finns ett antal alternativ där du kan växla mellan Google Marketing Platform-produkter [], få mer hjälp [Hjälp], starta en guidad rundtur i en produkt eller skicka feedback om produkter till Analytics-produktteamet [Mer] samt hantera ditt Google-konto.

När du klickar på Hjälp för att få mer hjälp kan du läsa en kort artikel om den aktuella sidan eller öppna en panel för att hitta populära artiklar, söka i Analytics hjälpcenter, få åtkomst till Google Analytics-forumet och kontakta supportteamet för Analytics.

I navigeringsrutan till vänster finns länkar till:

• Startsidan: Se information som är relevant för dig utifrån ditt beteende i Analytics.
  • Rapporter: Bevaka trafik, undersök data och få en uppfattning om dina användare och deras aktivitet.
  • Utforska: Utforska din data med en samling avancerade tekniker som hjälper dig att få mer djupgående information om dina kunders beteende.
  • Annonsering: Få en bättre uppfattning om avkastningen på investering från dina medieutgifter i alla kanaler, fatta välgrundade beslut om budgetfördelning och utvärdera attributionsmodeller.
  • Administratör: Få åtkomst till de administrativa funktionerna i Analytics.