[GA4] Navigeren in Analytics

Als de gebruikersinterface er bij u anders uitziet dan de beschrijving in dit artikel, gebruikt u waarschijnlijk een Universal Analytics-property in plaats van een Google Analytics 4-property. Als dat het geval is, kunt u dit artikel lezen.

In dit artikel:

Zoeken naar rapporten en Help-content Meer informatie over het zoekvak

2 Productkoppelingen, hulp en accountbeheer

• Schakelen tussen Google Marketing Platform-producten
  • Help-content raadplegen
  • Feedback over het product naar het Analytics-team sturen
  • Uw Google-account beheren en uitloggen

Het navigatievenster bevat links naar de volgende onderdelen:

Vanuit het gedeelte Instellen heeft u toegang tot de volgende onderdelen:

4 Opties voor bewerken en delen

5 Rapporten

Bekijk gegevens uit het rapport dat u in het navigatievenster selecteert. Meer informatie over rapporten