[GA4] Analyticsissa liikkuminen

Google Analytics 4 on seuraavan sukupolven Analytics. Alla oleva kuva auttaa sinua liikkumaan Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuden käyttöliittymässä ja tutustumaan Analyticsin tärkeimpiin osiin.

Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4:ää, joka on Google Analyticsin uusin versio. Jos haluat tietoa Analyticsin aiemmasta versiosta, siirry artikkeliin [UA] Analyticsissa liikkuminen.

Sisältö:

1 Siirtyminen tililtä ja mittauskokonaisuudesta toiseen

Analyticsin käyttöliittymän vasemmassa yläkulmassa on valikko, jonka kautta voit siirtyä kaikkien sellaisten Analytics-tilien ja ‑mittauskokonaisuuksien välillä, joihin sinulla on tarvittavat luvat.

Lue lisää siirtymisestä tililtä ja mittauskokonaisuudesta toiseen.

Hae nopeasti vastauksia kysymyksiisi, siirry raportteihin, Järjestelmänvalvoja-sivuille ja vinkkeihin, hoida tilejä ja mittauskokonaisuuksia ja katso ohjesisältöä. Klikkaamalla hakukenttää näet äskettäin tekemäsi haut ja avaamasi raportit.

Haku on käytettävissä kaikilla Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksissa tuetuilla kielillä.

Lue lisää Google Analytics 4:n hausta.

3 Muihin tuotteisiin siirtyminen, ohjeiden katsominen ja tilien hoitaminen

Analyticsin käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa on vaihtoehtoja, joiden avulla voit siirtyä Google Marketing Platform ‑tuotteesta toiseen [], katsoa lisäohjeita [Ohje], aloittaa tuotteen sisäisen esittelyn, lähettää tuotepalautetta Analytics-tuotetiimille [Lisää] ja hoitaa Google-tiliäsi.

Kun klikkaat Ohje saadaksesi lisäohjeita, voit lukea lyhyen artikkelin katsomastasi sivusta tai avata paneelin, josta voit löytää suosittuja artikkeleita, hakea sisältöä Analyticsin ohjekeskuksesta, siirtyä Google Analytics ‐yhteisöön ja ottaa yhteyttä Analyticsin tukitiimiin.

Vasemmalla olevassa navigointipalkissa on linkit seuraaviin:

• Etusivu: Näet olennaista tietoa sen perusteella, miten käytät Analyticsia.
  • Raportit: Voit seurata liikennettä, tutkia dataa sekä ymmärtää käyttäjiä ja heidän toimintaansa.
  • Tutki: Tutki dataa käyttämällä teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta voit porautua vakioraportteja syvemmälle dataan ja ymmärtää kuluttajakäyttäytymistä paremmin.
  • Mainonta: Voit saada paremman käsityksen mediakulujesi sijoitetun pääoman tuottoprosentista (ROI) kaikissa kanavissa, tehdä perusteltuja päätöksiä budjetin jakamisesta ja arvioida attribuutiomalleja.
  • Järjestelmänvalvoja: Voit käyttää Analyticsin hallintaominaisuuksia.