[GA4] Com es pot navegar per Analytics

Si la vostra interfície d'usuari té un aspecte diferent del que es descriu en aquest article, és probable que estigueu utilitzant una propietat de Universal Analytics en lloc d'una propietat de Google Analytics 4. Llegiu aquest article.

Contingut d'aquest article:

Cerqueu informes i contingut d'ajuda. Més informació sobre el quadre de cerca

2 Enllaços de productes, ajuda i gestió del compte

• Passeu d'un producte de Google Marketing Platform a un altre.
  • Accediu a contingut d'ajuda.
  • Envieu suggeriments sobre el producte a l'equip d'Analytics.
  • Gestioneu el vostre Compte de Google i tanqueu la sessió.

La subfinestra de navegació permet accedir a:

Des de Configura, podeu accedir a:

4 Opcions d'edició i de compartició

5 Informes

Consulteu les dades de l'informe que seleccioneu a la subfinestra de navegació. Més informació sobre els informes