[GA4] Finn frem i Analytics

Google Analytics 4 er den neste generasjonen av Analytics. Bruk det nummererte bildet nedenfor for å finne frem i grensesnittet i et Google Analytics 4-område slik at du kan gjøre deg kjent med de viktigste delene av Analytics.

Denne artikkelen handler om Google Analytics 4 – den nyeste versjonen av Google Analytics. Se informasjon om hvordan du finner frem i den forrige versjonen av Analytics, i artikkelen [UA] Finn frem i Analytics.

I denne artikkelen:

1 Bytt mellom kontoer og områder

Via menyen helt øverst til venstre i Analytics-grensesnittet kan du bytte mellom de ulike Analytics-kontoene og -områdene der du er gitt visse tillatelser.

Finn ut mer om hvordan du bytter mellom kontoer og områder

Søk etter raske svar på spørsmål du har, finn rapporter, statistikk og administrative sider, administrer kontoer og områder, og les hjelpeinnhold. Hvis du klikker i søkefeltet, kan du se nylige søk og rapporter du har åpnet.

Søk er tilgjengelig på alle språk som støttes av Google Analytics 4-områder i Google Analytics.

Finn ut mer om søk i Google Analytics 4

3 Åpne andre produkter, få hjelp og administrer kontoer

Øverst til høyre i Analytics-grensesnittet har vi samlet noen alternativer du kan bruke for å bytte mellom ulike Google Marketing Platform-produkter [], få mer hjelp [Hjelp], starte produktinnføringer, sende tilbakemeldinger om produkter til Analytics-produktteamet [Mer] og administrere Google-kontoen din.

Når du klikker på Hjelp for å få mer hjelp, kan du lese en kort artikkel om den aktuelle siden, åpne et panel for å finne populære artikler, søke i brukerstøtten for Analytics, gå til Google Analytics-brukerfellesskapet og kontakte brukerstøtteteamet for Analytics.

Navigasjonsfeltet til venstre har linker til følgende:

• Startsiden: Finn informasjon som er relevant for deg, ut fra atferden registrert om deg i Analytics.
  • Rapporter: Overvåk trafikk, undersøk data, og forstå brukerne dine og aktiviteten deres.
  • Utforsk: Utforsk dataene dine med et utvalg av avanserte teknikker som genererer mer dyptpløyende statistikk om kundeatferd enn i standardrapportene.
  • Annonsering: Få bedre innsikt i avkastningen på medieinvesteringene dine i alle kanaler, ta informerte beslutninger om fordelingen av budsjettmidler, og evaluer attribusjonsmodeller.
  • Administrator: Her kan du åpne de administrative funksjonene i Analytics.