[GA4] Aktivér remarketing med Google Analytics-data

Få oplysninger om de nødvendige indstillinger for at kunne bruge Analytics-målgrupper i Google Ads

Om remarketing

Remarketing giver dig mulighed for at engagere brugere igen på baggrund af deres adfærd i din app eller på dit website. Når brugerne passer på adfærdsprofilen for en målgruppe (f.eks. har nået niveau 9), bliver de føjet til målgruppen, og de kan nu få vist annoncer, der relaterer til den foregående adfærd.

Du kan oprette målgrupper i dine Google Analytics 4-ejendomme baseret på en hvilken som helst kombination af dimensioner, metrics og hændelser (f.eks. Android-brugere, der har aktiveret hændelser i_app_purchase).

Analytics opretter også automatisk to målgrupper:

• Købere: De brugere, der har købt en app, købt i appen eller købt på dit website
  • Alle brugere: De brugere, som har installeret din app eller startet sessioner på dit website

Når du linker Analytics til dine Google Ads-konti og aktiverer annoncetilpasning, sker der følgende:

• Alle målgrupper, som du opretter i Analytics, eksporteres automatisk til disse konti og bliver tilgængelige til remarketing på Google Søgenetværket, Google Displaynetværket og YouTube.
  • Analytics udfylder disse målgrupper med nyligt tilføjede medlemmer, og disse målgrupper er tilgængelige til brug i Google Ads inden for én dag (i gennemsnit).
  • Du kan til enhver tid se den estimerede målgruppestørrelse i Google Ads. Bemærk! Selvom der kan gå lidt tid, før nye målgrupper bliver udfyldt med størrelsesestimater i Google Ads, kan du godt bruge de nye målgrupper i dine kampagner.

Når dine data inkluderer User-ID'er, kan alle målgrupper, du opretter, kun inkludere de brugere, der er knyttet til disse id'er. Når du eksporterer en målgruppe baseret på User-ID'er til dine linkede Google Ads-konti, afspejler målgruppen kun den sidste enhed, som et User-ID blev registreret på, og tilpassede annoncer vises kun på disse enheder.

Aktivér Google Ads-remarketing

Sådan aktiverer du remarketing i Google Ads med lister baseret på Analytics-målgrupper, som du opretter i dine Google Analytics 4-ejendomme:

1. Aktivér Google-signaler for ejendommen.
    Bemærk! Ejendomme, der blev oprettet, før det blev muligt at slå Google-signaler til og fra (august 2018), kræver ikke, at Google-signaler er aktiveret for at aktivere remarketing.
  2. Knyt din Google Ads-konto til din Analytics-konto. Sørg for at vælge muligheden Aktivér tilpasset annoncering.
  3. Der kan gå op til to dage, før listerne er tilgængelige i Google Ads.

Hvis du knytter din Google Analytics 4-ejendom til en Google Ads Manager-konto, har alle disse managerstyrede konti også adgang til dine målgrupper.

Hvis du fjerner linket mellem Analytics og Google Ads, vil de annoncegrupper, der målretter mod de remarketinglister, som er baseret på Analytics-målgrupper, ikke længere blive vist.

Konfigurationen af en målgruppe styres i en Analytics-ejendom. Google Ads-brugere kan ikke ændre en målgruppe, der danner grundlag for en remarketingliste.

Få flere oplysninger om Google Ads-remarketing ved hjælp af Google Analytics 4-/Firebase-data.

Konfigurer dynamisk remarketing i Google Ads

Dynamisk remarketing for besøgende på dit website er endnu ikke tilgængelig i Google Analytics 4-ejendomme.

Du kan bruge dynamisk remarketing til at vise dine appbrugere annoncer, der er relevante for de specifikke produkter og tjenester, de har set. Det kræver kun tre trin at konfigurere dynamisk remarketing til din app:

1. Sørg for, at du aktiverer Google Ads-remarketing i henhold til ovenstående vejledning.
  2. Implementer de anbefalede hændelser til den aktuelle virksomhedstype.
  3. Knyt din Google Ads-konto til din Analytics-konto. (Bemærk! Du skal dele data om konverteringshændelser fra både Analytics og Google Ads).
  4. Angiv, hvordan din app skal sende tilskrivningshændelser.

Indstillinger for annoncetilpasning

Du kan til enhver tid deaktivere annoncetilpasning for data, der er indsamlet fra en Google Analytics 4-ejendom. Få flere oplysninger

Relaterede ressourcer

Brug Google Ads-remarketing til at nå ud til dem, der har besøgt dit website eller din app.

Opdateringer af Google-målgrupper