[GA4] Activar el remàrqueting amb dades de Google Analytics

Obteniu informació sobre les opcions de configuració necessàries per utilitzar els públics d'Analytics a Google Ads

Sobre el remàrqueting

El remàrqueting us permet tornar a fomentar la implicació dels usuaris en funció del seu comportament a la vostra aplicació o lloc web. Quan els usuaris encaixen amb el perfil de comportament d'un públic (per exemple, arribar al nivell 9), s'afegeixen al públic en qüestió i passen a ser aptes per veure els anuncis relacionats amb aquest comportament.

Podeu crear públics a les propietats de Google Analytics 4 a partir de qualsevol combinació de dimensions, mètriques i esdeveniments (per exemple, usuaris d'Android que han activat esdeveniments in_app_purchase).

Analytics també crea automàticament aquests dos públics:

• Compradors: usuaris que han comprat una aplicació o que han fet una compra des de l'aplicació o des del lloc web.
  • Tots els usuaris: usuaris que han instal·lat la vostra aplicació o que han iniciat sessions al vostre lloc web.

Quan enllaceu Analytics als comptes de Google Ads i activeu la personalització d'anuncis:

• Tots els públics que creeu a Analytics s'exporten automàticament als comptes en qüestió i passen a estar disponibles per al remàrqueting a la Xarxa de Cerca de Google, a la Xarxa de Display de Google i a YouTube.
  • Analytics emplena aquests públics amb els membres afegits recentment, i aquests públics es poden fer servir a Google Ads en un termini d'1 dia (de mitjana).
  • Podeu veure la mida estimada dels públics a Google Ads en qualsevol moment. Tingueu present que, tot i que és possible que Google Ads tardi una mica a emplenar els públics nous per assolir les estimacions de mida, mentrestant podeu utilitzar aquests públics a les campanyes.

Quan les dades inclouen identificadors d'usuari, els públics que creeu poden incloure només els usuaris associats a aquests identificadors. Quan exporteu un públic basat en identificadors d'usuari als comptes de Google Ads enllaçats, el públic només reflectirà el darrer dispositiu en què s'hagi observat un identificador d'usuari i els anuncis personalitzats només es mostraran en aquests dispositius.

Activar el remàrqueting de Google Ads

Per activar el remàrqueting a Google Ads amb llistes basades en els públics d'Analytics que creeu a les propietats de Google Analytics 4, feu el següent:

1. Activeu Google signals per a la propietat.
    Nota: les propietats creades abans d'afegir el commutador de Google signals (agost de 2018) no requereixen que s'activi Google signals per habilitar el remàrqueting.
  2. Enllaceu els comptes de Google Ads i d'Analytics. Assegureu-vos de seleccionar l'opció Activa la publicitat personalitzada.
  3. Pot ser que les llistes tardin fins a dos dies a estar disponibles a Google Ads.

Si enllaceu la propietat de Google Analytics 4 a un compte de gestor de Google Ads, tots aquests comptes gestionats també tenen accés als vostres públics.

Si desenllaceu Analytics i Google Ads, els grups d'anuncis orientats a llistes de remàrqueting basades en públics d'Analytics es deixaran de publicar.

La configuració d'un públic es controla des d'una propietat d'Analytics. Els usuaris de Google Ads no poden fer canvis en un públic que forma la base d'una llista de remàrqueting.

Obteniu més informació sobre el remàrqueting de Google Ads amb dades de Google Analytics 4 o de Firebase.

Configurar el remàrqueting dinàmic de Google Ads

El remàrqueting dinàmic per als visitants d'un lloc web encara no està disponible a les propietats de Google Analytics 4.

El remàrqueting dinàmic us permet mostrar als usuaris de la vostra aplicació anuncis relacionats amb els productes i serveis específics que han consultat. Per configurar el remàrqueting dinàmic de la vostra aplicació, heu de seguir tres passos:

1. Assegureu-vos d'activar el remàrqueting de Google Ads seguint les instruccions que s'indiquen més amunt.
  2. Implementeu els esdeveniments recomanats per al vostre tipus d'empresa.
  3. Enllaceu els comptes de Google Ads i d'Analytics. Nota: heu de compartir les dades dels esdeveniments de conversió, tant des d'Analytics com des de Google Ads.
  4. Configureu la manera com la vostra aplicació envia els esdeveniments d'atribució.

Configuració de la personalització d'anuncis

Podeu desactivar en qualsevol moment la personalització d'anuncis per a les dades recollides des de qualsevol propietat de Google Analytics 4. Més informació

Recursos relacionats

Utilitzeu el remàrqueting de Google Ads per arribar a les persones que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Canvis als públics de Google