[GA4] Suprimir o restaurar comptes i propietats

A la paperera hi ha els comptes i les propietats que s'han marcat per suprimir. Teniu 35 dies per restaurar els elements de la paperera abans que se suprimeixin permanentment.

Contingut d'aquest article:

Sobre la paperera

La paperera és el lloc on es retenen temporalment els comptes i les propietats abans que se suprimeixin. Aquests elements es mouen a la paperera, s'hi conserven durant 35 dies i després se suprimeixen permanentment.

A la paperera es mostra una llista de tots els elements que s'han marcat per suprimir, l'usuari que els ha marcat i la data en què se suprimiran permanentment. Per restaurar un element, s'ha de seleccionar i treure de la paperera. Cal tenir el rol d'editor al compte per accedir a la paperera.

Un cop un element ha passat 35 dies a la paperera, Analytics el suprimeix permanentment, en registra la supressió a l'historial de canvis i identifica l'usuari com a Sistema d'Analytics.

Què es restaura

En restaurar un compte, es restauren automàticament les propietats associades, excepte les que s'han mogut individualment a la paperera. En restaurar una propietat, es restauren automàticament tots els fluxos de dades que tenia quan la vau moure a la Paperera. Per exemple, suposem que el compte C conté la propietat P1 amb els fluxos de dades FD1 i FD2 i la propietat P2 amb els fluxos de dades FD3 i FD4.

• Exemple 1: el compte C es mou a la paperera. En restaurar el compte C, es restauren automàticament P1 (juntament amb FD1 i FD2) i P2 (juntament amb FD3 i FD4).
  • Exemple 2: P1 es mou a la paperera. Més tard, també s'hi mou el compte C. En restaurar C, es restauren automàticament C i P2 (juntament amb FD3 i FD4), però no P1, perquè s'ha mogut a la paperera individualment.

Els fluxos de dades no es poden moure a la paperera; només es poden suprimir. Ara bé, si moveu una propietat a la paperera, els fluxos de dades d'aquesta propietat sí que aniran a la paperera juntament amb la propietat.

En restaurar un compte o una propietat des de la paperera, se'n conserven totes les opcions i configuracions (p. ex., els filtres, els permisos d'usuari o els enllaços a altres productes de Google).

Les dades no es processen mentre els comptes i les propietats són a la paperera. Un cop restaurats, el tractament de dades es reprèn al cap d'una hora per als informes principals. El tractament en temps real es reprèn al cap de pocs segons.

Subpropietats i propietats d'agrupació

Hi ha altres factors que heu de tenir presents quan envieu subpropietats i propietats d'agrupació a la paperera o quan en restaureu.

Més informació sobre com es poden enviar subpropietats a la paperera i restaurar-ne

Més informació sobre com es poden enviar propietats d'agrupació a la paperera i restaurar-ne

Com es pot restaurar un compte o una propietat

Cal tenir el rol d'editor per restaurar comptes i propietats. En cas que s'hagin suprimit tots els vostres comptes d'Analytics, haureu de crear-ne un de nou per accedir a la paperera.
  1. A Administració, a Compte, feu clic a Paperera.
  2. Cerqueu l'element que vulgueu restaurar mirant la taula o utilitzant el camp de cerca de la taula.
  3. Seleccioneu l'element i feu clic a Restaura.