Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

SDK's

Het trackingcodefragment dient alleen voor de verzameling van gegevens van websites. Gebruik de Analytics-SDK's om gegevens van mobiele apps en het Measurement Protocol om gegevens van andere digitale apparaten te verzamelen, zoals ticketkiosks en gameconsoles.

De SDK's en het Measurement Protocol moeten worden ingesteld door een ontwikkelaar.