Overzicht van foutmeldingen over importeren van gegevens

Voorgestelde oplossingen voor specifieke foutmeldingen

Als u een foutmelding krijgt tijdens het uploaden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit gebeurt meestal wanneer tijdens het importeren van gegevens onverwachte gegevens worden aangetroffen in uw uploadbestand. In deze tabel worden de foutmeldingen weergegeven die u kunt ontvangen en de mogelijke oplossingen voor deze fouten.

In de onderstaande meldingen zijn de parameters zoals X, Y en Z, tijdelijke aanduidingen, die tijdens de uitvoering worden vervangen door de feitelijke waarden.

Wanneer wordt voorgesteld dat u het bestand moet bewerken, betekent dit ofwel dat u het uploadbestand rechtstreeks moet bewerken, of dat u het opnieuw moet genereren om de fout te verhelpen.

Melding Betekenis Oplossing
API-parameter X niet gevonden. U heeft geprobeerd gegevens via de Management API te uploaden, maar er ontbreekt een vereiste parameter. Voeg de ontbrekende parameter toe aan uw code.
Ten minste één van de volgende koppen moet worden gebruikt: X. In het uploadbestand ontbreekt een verplichte kop. Ga in de datasetdetails na welk type gegevens u importeert en zorg ervoor dat uw uploadbestand overeenkomt met het vereiste schema.
Toegang tot kolom X geweigerd. U heeft onvoldoende rechten voor de geselecteerde property. Zorg ervoor dat u de rol Bewerker heeft voor de property waarnaar u gegevens wilt uploaden.
Kolomkop X ontbreekt. In het uploadbestand ontbreekt de gespecificeerde kolomkop. Bewerk het bestand en voeg de ontbrekende kop toe.
Kolomkop(pen) X niet toegestaan. De opgegeven kolomkop is voor gegevens die niet in Analytics kunnen worden geïmporteerd. Controleer de beschikbare dimensies en statistieken voor het gekozen importtype.
Kolomkoppen ontbreken voor het invoerbestand. In het uploadbestand ontbreken kolomkoppen. Bewerk het bestand en voeg de juiste koppen toe. Lees Uploadbestanden indelen.
Aangepaste gegevensbron voor uid X niet gevonden. De dataset-ID die is opgegeven voor deze import (ook wel bekend als ID van aangepaste gegevensbron) kan niet worden gevonden. Zorg dat de dataset-ID voor deze upload correct is. Zie voor meer informatie Een dataset maken
Het verwijderen van uploads is niet toegestaan voor importeren van terugbetalingen. Uploadbestanden met teruggavegegevens kunnen niet worden verwijderd. Zie Teruggavegegevens.
Kolomkop X is twee keer aanwezig. Het uploadbestand bevat een dubbele kolomkop. Een dimensie- of statistieknaam mag slechts één keer voorkomen in een uploadbestand. Bewerk het bestand en verwijder of wijzig de dubbele kolomkop.
Lege kop voor kolom X. In het uploadbestand ontbreekt een kolomkop. Bewerk het bestand en voeg de ontbrekende kop toe.
De maximale regellengte (X) is overschreden. Een of meer velden of rijen in het uploadbestand hebben de maximale veld- of regellengte overschreden.

Beperk de hoeveelheid gegevens die u uploadt.

Zie de Veldreferentie voor analytics.js voor specifieke veldlengtebeperkingen.

Bestand bevat X kolommen. Het maximale aantal kolommen is Y. Het uploadbestand bevat te veel kolommen. Beperk het aantal dimensies of statistieken dat u uploadt.
Kop X is niet gevonden in het importschema. Het uploadbestand bevat een kop die niet is gedefinieerd in het schema van de dataset. Elke kolom in uw uploadbestand moet een kop hebben die overeenkomt met een van de dimensies of statistieken die in het schema zijn gedefinieerd. Bewerk het bestand en voeg de ontbrekende kop toe. Informatie over hoe u het schema voor een dataset ophaalt.
Onvoldoende rechten. U heeft geen toestemming om naar deze property te uploaden. U moet de rol Bewerker op propertyniveau hebben om gegevens in Analytics te kunnen importeren.
Ongeldige CSV-indeling op rij X. Het uploadbestand heeft opmaakproblemen. Mogelijke problemen zijn:
  • ontbrekende komma's
  • extra komma's
  • onjuist gebruik van aanhalingstekens
  • ontbrekende aanhalingstekens
Bewerk het bestand en controleer de genoemde rij op opmaakfouten. De rij die in de foutmelding wordt genoemd, is mogelijk niet de rij met de fout. De fout kan zich ook in een voorafgaande rij bevinden.
Ongeldige notatie van account-ID: X. De notatie van de account-ID is onjuist. Analytics-account-ID's moeten de notatie UA-XXXXXX-X hebben. Bewerk uw code en zorg ervoor dat de account-ID de correcte notatie heeft.
Ongeldige celgegevens 'X' in rij Y van kolom Z. De toegestane datumnotatie is JJJJMMDD (bijvoorbeeld: 20131217). De gegevens op de opgegeven locatie in het uploadbestand bevatten een ongeldige datumnotatie. De datum moet de notatie jjjj/mm/dd hebben. Bewerk het bestand en corrigeer de datumnotatie.
Ongeldige celgegevens 'X' in rij Y, kolom Z. Verwacht gegevenstype: (type). De gegevens op de opgegeven locatie in het uploadbestand zijn het verkeerde type gegevens. De kolom zou bijvoorbeeld naar verwachting numerieke gegevens moeten bevatten, maar bevat een tekenreekswaarde. Vervang de gegevens in die cel door gegevens van het juiste type.
Ongeldige celgegevens 'X' in rij Y, kolom Z. Het jaar moet gelijk zijn aan of groter zijn dan 2005. De gegevens op de opgegeven locatie in het uploadbestand bevatten een ongeldig jaar. U kunt geen gegevens uploaden van vóór 2005. Verwijder de rijen die gegevens bevatten van vóór 2005.
Ongeldige clientgegevens: X Het uploadbestand bevat gegevens die niet kunnen worden verwerkt. Bewerk het uploadbestand en corrigeer de gegevens.
Ongeldige kolomkopnamen X in geüploade gegevens. Het uploadbestand bevat ongeldige kolomkopnamen. De oorzaak kan een typefout zijn Kolomkopnamen moeten een geldige naam van een dimensie of statistiek zijn in de vorm 'ga:name'. Zorg ervoor dat de kolomkoppen overeenkomen met het datasetschema.
Ongeldige notatie van aangepaste gegevensbron-ID: X. Foutmelding wegens een ongeldige notatie van een aangepaste gegevensbron-ID. Bewerk uw code en zorg ervoor dat de aangepaste gegevensbron-ID de juiste notatie heeft. Meer informatie over aangepaste gegevensbronnen.
Ongeldige notatie van property-ID: X. De notatie van de property-ID is onjuist. Analytics-property-ID's moeten de notatie UA-XXXXXX-X hebben. Bewerk uw code en zorg ervoor dat de property-ID de juiste notatie heeft.
Er zijn meerdere fouten opgetreden: Lijst met fouten
Property-ID 'PROPERTY_UA_STRING' niet gevonden (of niet toegankelijk). De property-ID die is opgegeven voor deze upload is onjuist, of u heeft geen toestemming om gegevens naar deze property te uploaden. Zorg ervoor dat u de rol Bewerker heeft voor de property waarnaar u gegevens wilt uploaden.
Property-ID komt niet overeen met account-ID. Property-ID: X, account-ID: Y. U heeft geprobeerd gegevens te importeren naar een property die niet tot het gespecificeerde account behoort. Bewerk uw code en zorg ervoor dat de account-ID en property-ID correct zijn.
Limiet overschreden. U heeft uw gegevensimportlimiet overschreden. Raadpleeg de limieten van Gegevens importeren.
Rij X bevat slechts Y van de verwachte Z kolommen. In de genoemde rij ontbreken een of meer gegevenskolommen. Bewerk die rij in uw uploadbestand en voeg de ontbrekende gegevenskolommen toe.
Rij X, kolom Y: ongeldige gegevens. De enige kostengegevens die kunnen worden geüpload met de bron 'google' (dat wil zeggen, 'ga:source' = 'google'), zijn kostengegevens van het type 'organic' (dat wil zeggen, 'ga:medium' = 'organic'). U heeft geprobeerd kostengegevens te uploaden met 'google' in de dimensie 'Bron', maar de dimensie 'Medium' is 'notorganic'. Wijzig de dimensie ga:medium in 'organic' voor alle rijen waar 'google' de dimensie 'ga:source' is.
Rij Z, kolom Y: er ontbreekt een vereiste waarde voor header Z. In het uploadbestand ontbreken de vereiste gegevens op de gespecificeerde locatie. Bewerk het bestand en voeg de ontbrekende gegevens toe.
Rij X: ongeldige tekens in het bestand. Alleen tekens met UTF8-codering worden ondersteund. Het uploadbestand bevat ongeldige tekens. 'Gegevens importeren' verwacht dat bestanden gecodeerd zijn in UTF-8. Wijzig de codering van het uploadbestand in UTF-8.
Rij X: er moet ten minste één waarde worden opgegeven voor de volgende koppen. In het uploadbestand ontbreekt een verplichte gegevensdimensie of -statistiek. Ga in de datasetdetails na welk type gegevens u importeert en zorg ervoor dat uw gegevens de vereiste waarden bevatten.
Rij X is ongeldig voor het importeren van teruggaven. Deze moet ga:transactionId bevatten. ga:transactionRevenue is optioneel. Als ga:productSku is opgegeven, moet ga:quantityRefunded worden opgegeven. ga:productPrice kan alleen optioneel worden opgegeven met ga:productSku. Het uploadbestand bevat onjuiste gegevens voor het importeren van teruggavegegevens. Bewerk de uploadgegevens zodat deze voldoen aan de schemavereisten voor teruggavegegevens.
Er is een tijdelijke fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. Er is een tijdelijke serverfout opgetreden. Wacht enkele minuten en probeer het opnieuw.
Er is een interne fout opgetreden. Er is een serverfout opgetreden. In zeldzame gevallen kunnen verbindingsproblemen of een verkeerde configuratie van de server ertoe leiden dat de toegang tot de service wordt geblokkeerd. Dergelijke problemen worden over het algemeen snel opgelost. Als de fout zich blijft voordoen, kunt u ons feedback sturen.
URL voor uploadverzoek moet beginnen met https://www.googleapis.com/upload/analytics/... In uw uploadverzoek ontbreekt de juiste URL. Voeg de juiste URL toe aan uw code. Zie voor meer informatie Uploads: uploadData in de Analytics-handleiding voor ontwikkelaars.
Webproperty niet actief voor account-ID X, propertynummer PROPERTY_NUMBER. In uw uploadverzoek is een webproperty opgegeven die niet tot het opgegeven account behoort. Bewerk uw verzoek en zorg ervoor dat de account-ID en de property-ID correct zijn.