Oversigt over fejlmeddelelser ved Dataimport

Foreslåede løsninger til specifikke fejlmeddelelser

Hvis du modtager en fejl under upload, er der ingen grund til panik. Disse situationer opstår normalt, når Dataimport finder uventede data i din uploadfil. Denne tabel viser fejlmeddelelser, du kan modtage og forslag til, hvordan problemerne kan løses.

I meddelelserne nedenfor bruges parametre som X, Y og Z som pladsholdere, og vil blive erstattet af faktiske værdier ved kørsel.

Når den foreslåede løsning er at "redigere filen", kan det både betyde at redigere uploadfilen direkte eller generere den igen på en måde, der løser fejlen.

Meddelelse Betydning Løsning
API-parameteren X blev ikke fundet. Du har forsøgt at uploade data med Management API, men der mangler en nødvendig parameter. Føj den manglende parameter til din kode.
Der skal bruges mindst én af følgende overskrifter: X. Der mangler en nødvendig overskrift i uploadfilen. Gennemgå oplysningerne i datasættet for den type data, du importerer, og sørg for, at din uploadfil matcher det krævede skema.
Der er ikke adgang til kolonnen X. Du har ikke tilladelse til den valgte ejendom. Sørg for, at du har rollen Redaktør for den ejendom, som du uploader data til.
Kolonneoverskriften X mangler. Den angivne kolonneoverskrift mangler i uploadfilen. Rediger filen, og tilføj den manglende overskrift.
Kolonneoverskrifter X er ikke tilladt. Den angivne kolonneoverskrift er til data, der ikke kan importeres i Analytics. Gennemgå de tilgængelige dimensioner og metrics for den valgte importtype.
Der mangler kolonneoverskrifter for inputfilen. Der mangler kolonneoverskrifter i uploadfilen. Rediger filen, og tilføj de nødvendige overskrifter. Se Formatering af uploadfiler.
Den tilpassede datakilde for UID X blev ikke fundet. Det datasæt-id, der er angivet for denne import (også kaldet Id for tilpasset datakilde), kan ikke findes. Sørg for, at datasæt-id'et er korrekt for denne upload. Se Opret et datasæt for at få flere oplysninger
Sletning af uploads er ikke tilladt for import af refusioner. Uploadfiler med tilbageførselsdata kan ikke slettes. Se Tilbageførselsdata.
Identisk kolonneoverskrift X. Uploadfilen indeholder en identisk kolonneoverskrift. Navnet på hver dimension eller metric må kun forekomme én gang pr. uploadfil. Rediger filen, og fjern eller rediger den identiske overskrift.
Ingen kolonneoverskrift ved kolonnenummer X. Der mangler en kolonneoverskrift i uploadfilen. Rediger filen, og tilføj den manglende overskrift.
Maks. linjelængde (X) er overskredet. Et eller flere felter (eller en eller flere rækker) i uploadfilen overskrider grænsen for den maksimale felt- eller linjelængde.

Reducer den mængde ​​data, du uploader.

Se specifikke feltlængdebegrænsninger i analytics.js Field Reference.

Filen indeholder X kolonner. Det maksimale antal tilladte kolonner er Y. Der er for mange kolonner i uploadfilen. Reducer antallet af dimensioner eller metrics, du uploader.
Overskriften X er ikke i dataimportskemaet. Uploadfilen indeholder en overskrift, der ikke er defineret i datasætskemaet. Hver kolonne i uploadfilen skal have en overskrift, der matcher en af de dimensioner eller metrics, der er defineret i skemaet. Rediger filen, og tilføj den manglende overskrift. Få mere at vide om at hente datasætskemaet.
Du har ikke de tilstrækkelige tilladelser. Du har ikke tilladelse til at uploade til denne ejendom. Du skal have rollen Redaktørejendomsniveau for at kunne importere data til Analytics.
Ugyldigt CSV-format ved række X. Der er problemer med formateringen i uploadfilen. Mulige problemer kan omfatte:
  • manglende kommaer
  • ekstra kommaer
  • forkert brug af anførselstegn
  • manglende anførselstegn
Rediger filen, og undersøge den angivne række for formateringsfejl. Bemærk, at den række der er angivet i fejlmeddelelsen muligvis ikke er den række, der faktisk indeholder fejlen, men at fejlen kan være i en af de foregående rækker.
Ugyldigt konto-id-format: X. Konto-id'et har et forkert format. Konto-id'er til Analytics skal have følgende format UA-XXXXXX-X Rediger koden, og sørg for, at konto-id'et er formateret korrekt.
Celledataene "X" i række Y, kolonne Z, har et ugyldigt format. Det tilladte datoformat er ÅÅÅÅMMDD (f.eks. 20131217). Dataene på den angivne placering i uploadfilen indeholder et ugyldigt datoformat. Datoer skal være i formatet ÅÅÅÅMMDD. Rediger filen, og ret datoformatet.
Ugyldige celledata "X" ved række Y, kolonne Z. Den forventede datatype er: (type). Dataene på den angivne placering i uploadfilen er af en forkert type. For eksempel forventes kolonnen muligvis at indeholde numeriske data, men filen indeholder en strengværdi på placeringen. Ret dataene i cellen, så de bliver af den forventede type.
Ugyldige celledata "X" i række Y, kolonne Z. Året skal være 2005 eller senere. Dataene på den angivne placering i uploadfilen indeholder et ugyldigt år. Du kan ikke uploade data for før 2005. Fjern eventuelle rækker med data, der er ældre end 2005.
Ugyldige kundedata: X Uploadfilen indeholder data, der ikke kan behandles. Rediger uploadfilen, og ret dataene.
Der er et ugyldigt/ugyldige kolonneoverskriftsnavn(e) X i de uploadede data. Uploadfilen indeholder ugyldige kolonneoverskriftsnavne. Måske er der en tastefejl? Kolonneoverskriftsnavne skal være gyldige dimensions- og metricnavne i formatet ga:navn. Sørg for, at dine kolonneoverskrifter matcher datasætskemaet.
Ugyldigt id-format for tilpasset datakilde: X. Fejlmeddelelse for ugyldigt id-format for tilpasset datakilde. Rediger koden, og sørg for, at id'et for tilpasset datakilde er formateret korrekt. Få flere oplysninger om tilpassede datakilder.
Ugyldigt ejendoms-id-format: X. Ejendoms-id'et har et forkert format. Ejendoms-id'er til Analytics skal have følgende format UA-XXXXXX-X Rediger koden, og sørg for, at ejendoms-id'et er formateret korrekt.
Der opstod flere fejl: Liste over flere fejl
Ejendoms-id'et X blev ikke fundet (eller er ikke tilgængeligt). Det ejendoms-id, der er angivet for denne upload er forkert, eller du har ikke tilladelse til at uploade data til denne ejendom. Sørg for, at du har rollen Redaktør for den ejendom, som du uploader data til.
Ejendoms-id'et matcher ikke konto-id'et. Ejendoms-id: X. Konto-id: Y. Du har forsøgt at importere data til en ejendom, der ikke tilhører den angivne konto. Rediger koden, og sørg for, at konto-id'et og ejendoms-id'et er korrekt.
Kvoten er blevet overskredet. Du har overskredet kvoten for Dataimport. Gennemse Begrænsninger for Dataimport.
Række X omfatter kun Y kolonner og ikke de forventede Z kolonner. Den angivne række mangler én eller flere kolonner med data. Rediger den pågældende række i uploadfilen, og tilføj de manglende datakolonner.
Række X, kolonne Y: ugyldige data. De eneste omkostningsdata, der kan uploades med kilden "google" (dvs. "ga:source" = "google"), er "organiske" omkostningsdata (dvs. "ga:medium" = "organisk"). Du har forsøgt at uploade omkostningsdata ved hjælp af Google i dimensionen Source, men dimensionen Medium er ikke organisk. Ret dimensionen ga:medium til organisk for alle rækker, hvor dimensionen ga:source er google.
Række X, kolonne Y: Der mangler en påkrævet værdi for Z. Der mangler nødvendige data på den angivne placering i uploadfilen. Rediger filen, og tilføj de manglende data.
Række X: Der er ugyldige tegn i filen. Det er kun UTF-8-indkodede tegn, der understøttes. Uploadfilen indeholder ugyldige tegn. Dataimport forventer filer, der skal kodes i UTF-8. Skift uploadfilens kodning til UTF-8.
Række X: Der skal angives mindst én værdi for følgende overskrifter: Y. Der mangler en nødvendig datadimension eller metric i uploadfilen. Gennemgå oplysningerne i datasættet for den type data, du importerer, og sørg for, at dine data indeholder alle nødvendige værdier.
Rækken på X er ugyldig for tilbageførselsimport. Den skal indeholde ga:transactionId. ga:transactionRevenue er påkrævet, Hvis ga:productSku angives, skal ga:quantityRefunded også angives. Det kan kun vælges at angive ga:productPrice sammen med ga:productSku. Uploadfilen indeholder forkerte data for import af tilbageførselsdata. Rediger uploaddataene for at overholde kravene til skemaet for tilbageførselsdata.
Der opstod en midlertidig fejl. Prøv igen senere. Der opstod en midlertidig serverfejl. Vent et par minutter, og prøv igen.
Der opstod en intern fejl. Der opstod en serverfejl. Selvom det sjældent forekommer, kan forbindelsesproblemer eller en fejlkonfiguration på serveren blokere adgangen til tjenesten. Det vil sandsynligvis hurtigt blive løst. Hvis fejlen fortsætter, kan du sende os feedback.
Webadressen til anmodning om upload skal starte med https://www.googleapis.com/upload/analytics/... Den korrekte webadresse mangler i din uploadanmodning. Føj den rigtige webadresse til din kode. Se Uploads: uploadData i Analytics-udviklervejledningen for at få flere oplysninger.
Webejendommen er ikke aktiv for konto-id'et X og ejendomsnummeret Y. I din uploadanmodning er der angivet en webejendom, som ikke er tilknyttet den angivne konto. Rediger anmodningen, og sørg for at både dit konto- og dit ejendoms-id er korrekt.