Prullenbak

Herstel accounts, property's en weergaven die zich in de prullenbak bevinden.

De prullenbak bevat accounts, property's en weergaven die zijn gemarkeerd voor verwijdering. U heeft 35 dagen de tijd om items in de prullenbak te herstellen voordat ze definitief worden verwijderd.

In dit artikel vindt u informatie over het volgende:

Over de prullenbak

Accounts, property's en weergaven worden tijdelijk bewaard in de prullenbak voordat ze worden verwijderd. Accounts, property's en weergaven worden verplaatst naar de prullenbak en blijven daar 35 dagen staan voordat ze definitief worden verwijderd.

In de prullenbak wordt een lijst weergegeven met alle items die zijn gemarkeerd voor verwijdering, de gebruiker die ze heeft gemarkeerd voor verwijdering en de datum waarop ze definitief worden verwijderd. U kunt een item herstellen door het te selecteren en uit de prullenbak te verplaatsen. U moet de rol Bewerker hebben voor het account om toegang te krijgen tot de prullenbak.

Na 35 dagen in de prullenbak wordt een item door Analytics permanent verwijderd. Analytics registreert de verwijdering in Wijzigingsgeschiedenis, waarbij de gebruiker wordt aangeduid als Analytics-systeem.

Als een property of weergave wordt verwijderd, worden attributieprojecten die zijn gekoppeld aan die property of weergave, niet automatisch verwijderd. Als u van plan bent alle gegevens met betrekking tot de property en/of de weergave te verwijderen, moet u gerelateerde attributieprojecten afzonderlijk verwijderen. Alle gebruikers met de rol Bewerker voor het account kunnen de lijst met attributieprojecten bekijken op https://analytics.google.com/analytics/attribution/projects en daar attributieprojecten verwijderen.

Wat wordt hersteld

Als u een account of property herstelt, worden automatisch ook de bijbehorende property's en/of weergaven hersteld, met uitzondering van property's en/of weergaven die afzonderlijk naar de prullenbak zijn verplaatst. Account A bevat bijvoorbeeld property P1 en weergaven V1 en V2:

• Voorbeeld 1: V2 wordt verplaatst naar de prullenbak. Later wordt account A verplaatst naar de prullenbak. Als u account A herstelt, worden automatisch ook P1 en V1 hersteld, maar niet V2. V2 blijft in de prullenbak staan.
  • Voorbeeld 2: account A wordt verplaatst naar de prullenbak. Als u account A herstelt, worden automatisch ook P1, V1 en V2 hersteld.
  • Voorbeeld 3: V2 wordt verplaatst naar de prullenbak. Later wordt account A verplaatst naar de prullenbak. Als u V1 herstelt, worden automatisch ook P1 en A1 hersteld, maar niet V2. V2 blijft in de prullenbak staan.

Wanneer u een account, property of weergave herstelt uit de prullenbak, blijven alle instellingen en configuraties (doelen, filters, gebruikersrechten, links naar andere Google-producten, enzovoort) behouden.

Er worden geen gegevens verwerkt zolang zich entiteiten (accounts, property's, weergaven) in de prullenbak bevinden. Binnen een uur na herstel uit de prullenbak wordt de gegevensverwerking voor kernrapporten hervat. Realtime-verwerking wordt binnen enkele seconden hervat.

Een account, property of weergave herstellen

Zo herstelt u een account, property of weergave:

1. Log in op uw Analytics-account. Als al uw Analytics-accounts zijn verwijderd, moet u een nieuw Analytics-account maken om toegang te kunnen krijgen tot de prullenbak.
  2. Klik op Beheerder.
  3. Klik in de kolom ACCOUNT op Prullenbak.
  4. Zoek het item dat u wilt herstellen in de tabel of gebruik het zoekveld in de tabel.
  5. Klik op Herstellen.