Paperera

Restaureu comptes, propietats i visualitzacions de la paperera.

A la paperera hi ha els comptes, les propietats i les visualitzacions que s'han marcat per suprimir. Teniu 35 dies per restaurar els elements de la paperera abans que se suprimeixin definitivament.

Contingut d'aquest article:

Quant a la Paperera

La Paperera és el lloc on es desen temporalment els comptes, les propietats i les visualitzacions abans de suprimir-se. Aquests elements es col·loquen a la paperera i, al cap de 35 dies, se suprimeixen permanentment.

La paperera conté una llista de tots els elements que s'han marcat per suprimir, l'usuari que els ha marcat i la data en què se suprimiran permanentment. Per restaurar un element, cal seleccionar-lo i treure'l de la paperera. Per accedir a la paperera, cal tenir la funció d'editor al compte.

Després de 35 dies d'haver enviat un element a la paperera, Analytics el suprimeix permanentment, en registra la supressió a l'historial de canvis i identifica l'usuari com a Sistema d'Analytics.

Si se suprimeix una propietat o una visualització, els projectes d'atribució que hi estiguin connectats no se suprimiran automàticament. Si voleu suprimir totes les dades relacionades amb la propietat o visualització, heu de suprimir per separat els projectes d'atribució relacionats. Qualsevol usuari amb la funció d'editor al compte pot veure la llista de projectes d'atribució a https://analytics.google.com/analytics/attribution/projects i suprimir-los des d'aquí.

Què es restaura

En restaurar un compte o una propietat, també es restauren automàticament les seves propietats o visualitzacions, excepte les que s'han col·locat individualment a la Paperera. Per exemple, imaginem que el compte C conté la propietat P1 i les visualitzacions V1 i V2:

• Exemple 1: V2 es col·loca a la Paperera. Més tard, també s'hi col·loca el compte A. En restaurar el compte A es restauren automàticament P1 i V1, però no V2, que es queda a la Paperera.
  • Exemple 2: el compte A es col·loca a la Paperera. En restaurar el compte A es restauren automàticament P1, V1 i V2,
  • Exemple 3: V2 es col·loca a la Paperera. Més tard, també s'hi col·loca el compte A. En restaurar V2 es restauren automàticament P1 i A, però no V2, que es queda a la Paperera.

Quan es restaura un compte, una propietat o una visualització de la paperera, se'n conserven tots els paràmetres i les configuracions (objectius, filtres, permisos d'usuari, enllaços a altres productes de Google, etc.).

No es poden processar les dades mentre les entitats (comptes, propietats o visualitzacions) siguin a la paperera. Un cop restaurades, al cap d'una hora es reprèn el processament de dades per als informes principals. El processament en temps real es reprèn al cap de pocs segons.

Com es restaura un compte, una propietat o una visualització

Per restaurar un compte, una propietat o una visualització:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics. En cas que s'hagin suprimit tots els vostres comptes d'Analytics, haureu de crear-ne un de nou per accedir a la paperera.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna COMPTE, feu clic a Paperera.
  4. Aneu a l'element de la taula que vulgueu restaurar o bé utilitzeu el camp de cerca per trobar-lo.
  5. Feu clic a Restaura.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!