Roskakori

Palauta roskakorissa olevia tilejä, mittauskokonaisuuksia ja näkymiä.

Roskakori sisältää tilejä, mittauskokonaisuuksia ja näkymiä, jotka on merkitty poistettaviksi. Sinulla on 35 päivää aikaa palauttaa kohteet roskakorista ennen niiden lopullista poistamista.

Artikkelin aiheet:

Tietoja roskakorista

Roskakori on tilien, verkko-omaisuuksien ja näkymien väliaikainen säilytyspaikka ennen niiden lopullista poistamista. Tilit, mittauskokonaisuudet ja näkymät siirretään roskakoriin, ja niitä säilytetään siellä 35 päivän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan lopullisesti.

Roskakorissa näkyy poistettaviksi merkityt kohteet, poistomerkinnän tehneen käyttäjän nimi sekä päivä, jona kohteet poistetaan lopullisesti. Voit palauttaa kohteen valitsemalla sen ja siirtämällä sen pois roskakorista. Roskakoriin pääsy edellyttää, että sinulla on tilin muokkaajan rooli.

Kun kohde on ollut roskakorissa 35 päivää, Analytics poistaa sen pysyvästi. Poisto kirjataan muutoshistoriaan, ja käyttäjäksi merkitään Analytics-järjestelmä.

Kun mittauskokonaisuus tai näkymä poistetaan, siihen liittyvät attribuutioprojektit eivät poistu automaattisesti. Jos aiot poistaa kaiken mittauskokonaisuuteen tai näkymään liittyvän datan, sinun on poistettava siihen liittyvät attribuutioprojektit erikseen. Kaikki käyttäjät, joilla on tilin muokkaajan rooli, voivat nähdä attribuutioprojektien luettelon osoitteessa https://analytics.google.com/analytics/attribution/projects ja poistaa attribuutioprojekteja sieltä.

Mitä palautetaan?

Tilin tai sivuston palauttaminen palauttaa automaattisesti sen osana olevat sivustot ja/tai näkymät. Poikkeuksena tähän ovat kuitenkin sivustot ja/tai näkymät, jotka on siirretty roskakoriin yksittäin. Esimerkissä Tili A sisältää Sivuston S1 ja Näkymät N1 ja N2.

• Esimerkki 1: N2 siirretään roskakoriin. Myöhemmin Tili A siirretään roskakoriin. Tilin A palauttaminen palauttaa automaattisesti kohteet S1 ja N1, mutta ei kohdetta N2. N2 jää roskakoriin.
  • Esimerkki 2: Tili A siirretään roskakoriin. Tilin A palauttaminen palauttaa automaattisesti kohteet S1, N1 ja N2.
  • Esimerkki 3: N2 siirretään roskakoriin. Myöhemmin Tili A siirretään roskakoriin. Kohteen N1 palauttaminen palauttaa automaattisesti kohteet S1 ja N1, mutta ei kohdetta N2. N2 jää roskakoriin.

Kun palautat tilin, sivuston tai näkymän roskakorista, kaikki asetukset ja määritykset (esim. tavoitteet, suodattimet, käyttöoikeudet ja linkit muihin Google-tuotteisiin) säilytetään.

Tietoja ei käsitellä, kun kohteet (tilit, sivustot ja näkymät) ovat roskakorissa. Perusraporttien tietojen käsittely aloitetaan tunnin kuluessa siitä, kun kohde on palautettu roskakorista. Reaaliaikainen käsittely aloitetaan muutamassa sekunnissa.

Tilin, sivuston tai näkymän palauttaminen

Voit palauttaa tilin, mittauskokonaisuuden tai näkymän seuraavasti:

1. Kirjaudu Analytics-tilillesi. Jos kaikki Analytics-tilisi on poistettu, roskakoriin pääsy edellyttää uuden Analytics-tilin luomista.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Klikkaa TILI-sarakkeesta Roskakori.
  4. Etsi palautettava kohde taulukkoa selailemalla tai käyttämällä taulukon hakukenttää.
  5. Klikkaa Palauta.

Muita lähteitä