Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Rechten

Het recht om beheer- en instellingstaken uit te voeren, items te maken en te delen, en rapportgegevens te lezen en te gebruiken.

Als u bepaalde functies in Google Analytics wilt gebruiken, heeft u de juiste rechten nodig. Er zijn 4 rollen:

• Beheerder
  • Bewerker
  • Analist
  • Kijker

Elke rol kan op een of meer niveaus worden toegekend: account, property of weergave.